de DannySDC » Dum Oct 23, 2022 2:40 pm
La capitolul asta am cateva aventuri.
Mergeam cu masina pe un drum mai putin circulat, sa fumez si sa ascult muzica in surdina. Eram intr-un tricou si pantaloni scurti.
Era prima zi de scoala. O tipa, intr-o fusta de piele,un tricou decoltat si geaca de piele facea autostopul. Opresc, ma intreaba daca merg pana intr-o localitate anume, ii spun ca da (nu era in drum, dar cum sa o refuzi?), urca in masina. Incepem sa vorbim, imi spune ca e in ultimul an la o scoala de meserii, ma arat curios de ce invata, o intreb daca nu au autobuz, daca nu poate face abonament. Ii e cald, isi da geaca jos, eu am erectie instanta. Mai vorbim, erectia nu imi disparea. Subtil incep sa mi-o frec si o intreb daca nu ar fi dispusa sa ma ajute cu ceva. Ea foarte amabila imi cere sa ii spun cu ce.Nu iti pot spune cu ce, iti pot arata. Ea intrigata, eu imi scot penisul. E un pic socata, dar rade. Incepe sa ma mangaie, gasesc un drum lateral (agricol), ea incepe sa imi faca oral, opresc intre niste copaci, mergem pe bancheta din spate, facem sex salbatic si ma termin in gura ei. Ne imbracam si o duc acasa. Pana in ziua de azi regret ca nu i-am luat numarul de telefon.