Baieti am cateva zile pe forum si am ajuns la 100 de mesaje pt ca eram curios sa vad ce se intampla in zona privata a forumului. Speranta mea era ca acolo oamenii sunt mai maturi si mai seriosi, in ideea ca acolo poate chiar vorbesc cei care s-au intalnit si povestesc cum a fost. Mare mi-a fost dezamagirea sa vad ca acolo subiectele sunt si mai retardate decat pe forumul public
Sincer tind sa cred ca multi au probleme destul de nasoale si din pacate in loc sa mearga la un psiholog (sau in multe cazuri la un psihiatru) ei sunt aplaudati de altii ca ei in postarile puse pe aici. Stiu si din toate mesajele private primite pana acum ca sunt foarte multi altii care cred acelasi lucru dar inca spera ca vor gasi si oameni normali aici (si clar se pot gasi dar trebuie pierdut foarte mult timp cautandu-i). Eu unul nu voi pierde timpul asta aici, cand stiu ca pot gasi asta in viata reala mult mai usor.
Da imi place sa fac laba dar nu o confund cu sexul si nu ridic laba mai presus de orice altceva. De asemenea nu confund fetisuri normale cu problemele mintale (iar aici majoritatea se incadreaza in a doua categorie din pacate). Sunt o fire foarte deschisa si toleranta cu majoritatea oamenilor, dar nu pot sa trec cu vederea ca multi de aici efectiv nu mai gandesc normal. Este bine ca va pastrati latura asta ascunsa fata de familie si prieteni, poate ar fi indicat sa o ascundeti in final si de voi insiva.
Oricum eu de azi nu mai intru aici pt ca nu are sens sa imi pierd efectiv vremea. Spor la laba!