TheReDeeMeR » Vin Noi 27, 2020 11:24 pm scrie:Moha1985 » Mar Oct 20, 2020 1:33 am scrie:Eu am o fantezie să o fut pe prietena mea când fratele ei este in casa si ne aude
Atunci sigur o sa vrea si el
ar fi ceva
Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
TheReDeeMeR » Vin Noi 27, 2020 11:24 pm scrie:Moha1985 » Mar Oct 20, 2020 1:33 am scrie:Eu am o fantezie să o fut pe prietena mea când fratele ei este in casa si ne aude
Atunci sigur o sa vrea si el
Bob » Vin Ian 08, 2021 9:03 pm scrie:Mă gândesc la cea mai tare experiență pe care am avut-o...o tipă la o întâlnire de lucru ( pula) a fost sunată de iubit care era în Moldova la lucru...a vorbit cam o oră și eu în acest timp eram cu pula in ea...am schimbat mai multe poziții inclusiv ea deasupra...supt lindicul și finalul o labă foarte tare...a sărit sperma la un metru.... și în tot acest timp ea vorbea cu al de s-a măritat cu el....o oră...
Bob » Vin Ian 08, 2021 8:03 pm scrie:Mă gândesc la cea mai tare experiență pe care am avut-o...o tipă la o întâlnire de lucru ( pula) a fost sunată de iubit care era în Moldova la lucru...a vorbit cam o oră și eu în acest timp eram cu pula in ea...am schimbat mai multe poziții inclusiv ea deasupra...supt lindicul și finalul o labă foarte tare...a sărit sperma la un metru.... și în tot acest timp ea vorbea cu al de s-a măritat cu el....o oră...
laurluk » Mie Feb 10, 2021 5:08 pm scrie:E bine...ca de la laba nu se ia nimic..sculamente, hiv uri si alte glume
laurluk » Joi Feb 11, 2021 12:03 am scrie:de ai sti tu....mindre de fac centura..seara sunt bagate la despaduchiat...aranjat..si hop la locatii de 5 stele...
hara1ambi3 » Joi Feb 11, 2021 2:39 pm scrie:Eu nu mă mulțumesc cu sexul zilnic. Am nevoie și să îmi fac laba. Îmi plac femeile frumoasa, am cateva și sunt înconjurat de multe. Dar fantezia pe care o am este să îmi fac laba in fata unei femei frumoase, in rochie, cu ciorapi pe coapsa și pantofi cu toc, care nu are lenjerie intima, cu pizda la vedere și care mă îndruma cu sa mi-o frec. Din anturaj nici una nu a vrut să îmi accepte acesta fantezie... Toate vor doar sex.
Mike_XXX » Vin Feb 12, 2021 7:27 pm scrie:Muie să-ți dau de spammer!!!
Mike_XXX » Vin Feb 12, 2021 7:27 pm scrie:Muie să-ți dau de spammer!!!
erogen24 » Joi Feb 11, 2021 1:27 pm scrie:laurluk » Joi Feb 11, 2021 12:03 am scrie:de ai sti tu....mindre de fac centura..seara sunt bagate la despaduchiat...aranjat..si hop la locatii de 5 stele...
Nu contează cum au fost cu câteva ore sau chiar minute mai înainte. Important este cum arată și cum se comportă atunci când vin unde le chem eu. Aproape întotdeauna am fost mulțumit de prostituate, au făcut tot ce ne-am înțeles la început și am avut parte de experiențe plăcute.
erogen24 » Lun Feb 15, 2021 11:51 pm scrie:erogen24 » Joi Feb 11, 2021 1:27 pm scrie:laurluk » Joi Feb 11, 2021 12:03 am scrie:de ai sti tu....mindre de fac centura..seara sunt bagate la despaduchiat...aranjat..si hop la locatii de 5 stele...
Nu contează cum au fost cu câteva ore sau chiar minute mai înainte. Important este cum arată și cum se comportă atunci când vin unde le chem eu. Aproape întotdeauna am fost mulțumit de prostituate, au făcut tot ce ne-am înțeles la început și am avut parte de experiențe plăcute.
Dar, pe urmă, tot singur am rămas, cu laba pe care-am făcut-o mereu. Am ajuns la concluzia că mai bine este să mă masturbez ca de obicei, fără partenere plătite. Mai degrabă aș prefera partenere care fac sex de plăcere.
laurluk » Mar Feb 16, 2021 12:29 am scrie:Hee, cine nu vrea asa...dar trebuie sa consumi timp pentru asta. Cine are...
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Cock2021 şi 35 vizitatori