Reguli forum Citiţi regulamentul înainte de a scrie pe forum Folosiţi căutarea înainte de a deschide un subiect nou Puteţi contacta administratorul la adresa [email protected]
Excitanta,dar mai mult ma excita in prezent,cu ochelarii aia si cu fata aia serioasa ca na e primarita,ma excita faptul ca trebuie batuta cu pula peste fata si spermata
am descoperit abia acum aceasta sectiune si am vrut sa imi aduc "omagiul" fata de aceasta MILF a politicii romanesti. E buna, e buna de pula, desi nu am habar cum se fute, daca sta ca o scandura sub barbat sau daca e flexibila si se misca bine...Sincer nu imi pasa, ma excita si cred ca asta din cauza figurii ei, are o barbie ascutita de parca provoaca barbatii s-o ia la pula. Sau macar sa se labareasca pentru ea. Asa ca pun si eu ceva poze cu Gabi aici.
Era sa uit, o poza in care apare insamantata/ gravida, cum vreti sa spuneti. Se pare ca ii place pula, de vreme ce tot ramane cu burta la gura...se vede ca si sanii i s-au umflat - firesc - in mod excitant