de Stefan48 » Vin Sep 15, 2023 9:27 pm
Salutare ! Am fost eu la unul acum puțin timp la Sibiu , am găsit numărul pe net , am făcut o programare și m-am dus . Am intrat in apartament , totul foarte curat , avea o masa de masaj si mi-a zis sa îmi dau chiloți jos si sa pun un prosop . A început masajul , ii simteam pula pe lângă mâinile mele , l-am atins de câteva ori din gresala si am văzut ca tot insista . I-am zis dacă eu sunt dezbracat sa fie si el … si a dat hainele jos si când am văzut o pula groasa si nu prea mare mi a lăsat apa in gura . Țin sa Menționez ca sunt însurat si nu am mai avut experiențe de genu , l am mai lăsat si când am prins momentul i am luat o in gura si dai la supt … la un moment ma întrebat dacă vreau si mai mult , n am știut ce sa zic si am dat din cap … mi a dat cu niște ulei la gaoz si mi a băgat o încet , am înnebunit cum se simțea . Bomba bomba . Nu a durat foarte mult si si a dat drumu in mine fără sa îmi dau seama … îmi tremurau picioarele . A zis sa se revanșeze mi a luat o la supt intr un mod fantastic si nu am rezistat prea mult la ce excitat eram si mi am dat drumul in gura lui .
Cine găsește așa ceva sa încerce , ca merita