de IanX » Mar Mai 30, 2023 10:55 am
Un fetiș ciudat aveam în adolescență; mă masturbam în cinematograf, la filme rusești, chinezești sau coreene. Era în perioada comunistă. La filmele de genul ăsta erau maxim 3-4-5 spectatori în sală! Mă așezam pe ultimul rând, îmi scoteam pula și începeam s-o frec lent. O făceam îndelung, nu-mi plăcea să termin repede și ma excita s-o fac intr-un loc public.
Odată, la un film coreean , mi-am tras pantalonii și chiloții la glezne și am luat-o voinicește la labă. Deja nu mai prea eram atent la ce se întâmplă-n jurul meu. Dar la un moment dat, m-am simțit privit. La câteva scaune mai incolo, un nene de vreo 40 de ani (eu aveam 15-16) se uita zâmbind la mine. M-am blocat. Dar tipul nu pare șocat sau indignat, îmi zâmbea și mi-a făcut semn discret să continui. Apoi l-am văzut ca se ridică și vine spre mine, așezându-se pe un loc alăturat. M-a luat de după cap și mi-a spus la ureche "Copilu', lasă -mă să te ajut". N-am zis nimic. M-a luat de pulă si a început să mi-o frece. Simțeam că trebuie să-mi dau drumul. Și-a dat seama și el și mi-a spus "Cred ca nu vrei sa faci mizerie aici, nu?". Apoi s-a aplecat și a luat-o-n gură. Acțiunea buzelor, limba învârtindu-se-n jurul capului, mâna care-mi ținea coaiele...m-au făcut să nu mai rezist și să-mi dau abundent drumul în gura lui.A mai supt câteva secunde, pâna mi-a stors-o complet și s-a ridicat, lingându-și buzele. Eram cam stânjenit și am vrut să-mi ridic pantalonii."Stai, că mai e jumătate de film, unde te grăbești?" - mi-a zis tipul.Și-a desfăcut tacticos șlițul și a scos o mândrețe de pulă - vreo 19-20 de cm - vânoasă, groasă și gata belită. Mi-a luat mqna si mi-a pus-o pe pula lui - era fierbinte și zvâcnea. Am început să-i fac labă în timp ce el imi mângâia coapsele goale și-mi șoptea tot felul de chestii care ma înebuneau: "Ce curvă dulce ești! Te-aș fute de te-aș rupe!Mmmm, ce ți-aș băga-o-n curuleț! Ți-ar plăcea s-o simti între buci? Hai, ia-o si-n guriță!Suge-mi pula te rog!" M-am aplecat si i-am luat-o în gură. Mi-a pus mâinile pe ceafă, ținând contra si a inceput să dea din cur, încesându-si pula-n gura mea. Îi zvâcnea tot mai puternic. Și imediat am simțit un jet lung gros si fierbinte izbindu-mi cerul gurii. Apoi înca unul. Și încă vreo șase jeturi puternice de spermă mi-au umplut gura. Am ridicat ochii la el. Cu capul pe spate, cu ochii închisi, cu gura deschisă, înca tremura din tot corpul, în spasme incontrolabile de plăcere. I-am ținut-o-n gură până când s-a înmuiat și a alunecat, grea, afară.
Omu' și-a revenit încet, si-a tras pantalonii, a băgat mâna-n buzunar și a scos câteva sute pe care mi le-a pus in mână: "Multumesc, copilu' ! Ești o curvă de mare clasă!". Și a plecat.
Eu am mai stat un pic, gândindu-mă dacă să-mi fie rușine de ce am făcut. Am decis că nu era cazu'.