FETELE DE LA SURVIVOR ROMÂNIA
Daţi-ne like pe pagina oficială de
FaceBook
• Regulament • Prezentare • Ștergere cont / mesaje • Membri PREMIUM • Votați cea mai sexy cîntăreață
Filmuleţe şi poze excitatante pentru labagii
Moderatori: adinna2014, deniswinch, deceampulamare, Mike_XXX
de labaibuna » Mie Noi 07, 2018 3:26 pm
mmmmmm...
Așa de tânără și-așa de târfă - adică, de talentată la sculat violent pulaaa!!!... N-o fi având ea pizdica îndeajuns de buzată (și nici un lindic prea expresiv în sine), dar compensează din plin, mi s-a părut, prin cărnița roz, bogat încrețită și suculentă, de dinăuntru. Cu atât mai mult cu cât - ai remarcat, nu? - știe să-i caște găoacea de îndată, chiar de la-nceputul înregistrării, prin simpla încordare a mușchilor perineali (și ce deliciu, nu-i așa, că ne bucură îndelungat ochii cu contracțiile expresive ale pizdei și ale rozetei!...). M-a excitat rău și găoaza ei: încă dintru-nceput mi-a captat privirea și „bobița de mazăre” care-i împodobește pliseul, și asta a adăugat la picanteria superexcitantă a spectacolului de ansamblu pe care ni-l dă pizdulina.
Laba e-n toate, iar impartasita-i si mai buna...
-
labaibuna
- labagiu profesionist

-
- Orientare sexuală: hetero
- Puncte de reputaţie: 7006

Înapoi la Material de labă
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: bigdaddy145611, cainerausef, ciprianyo, CommonCrawl [Bot], csabi33, Elix1001, EuS69, Google [Bot], LexJoanBull, mister_hot, popandreipop, vLc şi 68 vizitatori