Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
johnny91 scrie:
kinkonro scrie:johnny91 scrie:
As, nu te mint. Ma gandesc in ce scenariu as putea gasi o asa doamna disponibila...care dintre voi ati reusit?
johnny91 scrie:
mrwolfehh scrie:Ceva mai tinerel inafara de babe?
mihaisoran scrie:Am gasit un animal care-mi place si mai ales imi place cum isi prezinta marfa
Are buze care ar da bine pe pula, tate mari, bune , ferme pentru marimea lor si care te invita la mamelit, la supt ... la framantat ... la tras de ele .. .la strans ... , un cur bun si bine intretinut ... labii carnoase care te invita sa le sugi, sa le lingi ...un clit proeminent si care se cere dezmierdat cu limba ... supt
unulul scrie:o milfeta asa cum imi place mie... imbracata in piele. mmmm
ibnlab scrie:O mulg
Asffgh scrie:Maica mea
rmst scrie:Buna de pula doamna
labagist_ordinar scrie:mihaisoran scrie:Am gasit un animal care-mi place si mai ales imi place cum isi prezinta marfa
Are buze care ar da bine pe pula, tate mari, bune , ferme pentru marimea lor si care te invita la mamelit, la supt ... la framantat ... la tras de ele .. .la strans ... , un cur bun si bine intretinut ... labii carnoase care te invita sa le sugi, sa le lingi ...un clit proeminent si care se cere dezmierdat cu limba ... supt
Buna rau de muls si scos laptele din ugere
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Boask_2878, bogdant93, ciprianyo, danis, Google [Bot], Michaelneild, Trendiction [Bot] şi 583 vizitatori