Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
Am gasit o poza cu o asa-zisa clasificare a celor 4 stadii in care se poate afla parul pubian si procentele aferente (nu se stie unde, de catre cine si pe ce esantioane a fost facuta!!!) :
https://img0.uploadhouse.com/fileupload ... 575c85.jpg
Zeul Internetului » Mie Sep 05, 2018 7:45 pm scrie:Stres, cu ce îl razi? Aparatul de bărbierit? Faza e că mie mi-e frică să îl vîr într-o zonă aşa sensibilă.
Zeul Internetului » Joi Sep 06, 2018 10:43 pm scrie:Faza e că eu mă tai aproape de fiecare dată cînd mă bărbieresc (pe faţă).
Zeul Internetului » Lun Sep 10, 2018 2:46 pm scrie:Văzusem reclamă la TV acum cîţiva ani cu o soluţie cu care te dădeai şi apoi ştergeai cu un prosop şi părul cădea. Nu ştiu dacă era pe bune.
invisibleoff » Sâm Sep 15, 2018 8:42 pm scrie:Pe mine ma dace femeia cu ceara .. dupa care stau capra gen si ma face si in cur.. dupa toate astea .. imi face o laba cu degetul in cur folosind ulei .. seara perfecta sincer
Zeul Internetului » Lun Sep 10, 2018 1:46 pm scrie:Văzusem reclamă la TV acum cîţiva ani cu o soluţie cu care te dădeai şi apoi ştergeai cu un prosop şi părul cădea. Nu ştiu dacă era pe bune.
Zeul Internetului » Mie Sep 19, 2018 12:54 pm scrie:Cum se numeşte?
Inainte, pentru ,,defrisare" cu aparatul de tuns (cu gratarul cel mai mic), apoi, pentru contur si alte fineturi, cu aparatul de barbierit clasic, cu lame (Gillette Blue, cu 3 lame). Asa este, teama e justificata , e o zona sensibila, cu grad mare de risc... Dar, in timp si cu rabdare, te inveti, experimentezi diverse metode/modele si nu o sa-ti mai fie teama.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 28 vizitatori