Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
pulabelita » Mie Noi 08, 2017 6:32 pm scrie:Eu pe la 7-8 ani am inceput sa ma frec cu pula de pat si era asa de bine cand imi dadeam drumul,dar bineinteles ca nu curgea sperma,prima ejaculare a fost la 13-14 ani cand doar o frecam si m.am trezit ca eram tot ud desi nu simtisem ca am ejaculat
Barbat_cluj » Dum Noi 12, 2017 10:12 am scrie:Eu am inceput laba pe la 12 13 ani...am descoperit ca daca imi bagam pula intre elementele de la calorifer imi iesea sperma ..si asa am futut caloriferul citeva luni bune..pina am descoperit ca e fain sa te freci cu pula deasupra gurii si sa ma termin pe fata sau direct in gura...sau futeam plapuma sau perna..in sensul ca o faceam sul si bagam pula in ea si dadeam din cur pina terminam ....ale tineretii...labe...))
mihai1969 » Joi Noi 16, 2017 9:46 am scrie:Interesant că toți cei care au scris mai sus se pare că au descoperit singuri cum se face.
Dar aș fi curios dacă sunt aici și dintre aceia care au fost „instruiți” de către altcineva - prieten(ă), rude...
Și de asemenea, câți dintre voi ați învățat la rândul vostru pe alții?
---
Uite, eu recunosc: am învățat cel puțin încă vreo patru amici să și-o frece și de multe ori ne întâlneam și ni le frecam împreună. Adoram să frec și alte puțulici în afară de a mea...
Zeul Internetului » Joi Noi 16, 2017 12:09 pm scrie:Pot să zic că pe mine m-a iniţiat unchi-meu. M-a pus să îi frec pula şi el mi-o freca pe a mea. Doar că a mea nu se scula (eram foarte mic).
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 28 vizitatori