Zeul Internetului » Joi Noi 23, 2017 5:38 am scrie:Cea mai drăguţă şi cochetă colegă a mea de liceu, era ţigancă. O chema Victoria şi i se zicea Viki. Din păcate, n-am futut-o. Dar am pupat-o.
Ai ratat ocazia
Moderatori: rmst, deniswinch, Mike_XXX
Zeul Internetului » Joi Noi 23, 2017 5:38 am scrie:Cea mai drăguţă şi cochetă colegă a mea de liceu, era ţigancă. O chema Victoria şi i se zicea Viki. Din păcate, n-am futut-o. Dar am pupat-o.
Totul_sau_nimic » Vin Noi 15, 2019 6:32 am scrie:Zeul Internetului » Joi Noi 23, 2017 5:38 am scrie:Cea mai drăguţă şi cochetă colegă a mea de liceu, era ţigancă. O chema Victoria şi i se zicea Viki. Din păcate, n-am futut-o. Dar am pupat-o.
Ai ratat ocazia
futerman » Mie Ian 13, 2021 12:29 am scrie:as fute o tiganca. i-as da-o cu patos si in cur!
limbist 2019 » Mar Noi 02, 2021 11:22 pm scrie:Oricum nu cred ca a fost o experienta pe care o regreti... sunt tiganci tinere care adora sa de-a muie la romani...au o placere diabolica sa isi frece pizda de gura lor si sa le de-a lindicul la supt...la final sa isi verse orgasmul in gura lor...
limbist 2019 » Mie Noi 03, 2021 8:37 am scrie:Limbi in cur i-ai dat ?
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: badared, CommonCrawl [Bot], coolstrike şi 124 vizitatori