Afară e cald și bine iar fetele s-au adaptat. Am văzut-o ieri pe una îmbrăcată atât de mulat încât i se vedea excelent forma pizdei. Instant pula mi-a fost beton și mi-am luat-o la laba în mașină fără să-mi pese. Când văd forme îmi imaginez cum arată acolo jos și cum îmi frec capul pulii de buzele lor. Eram hipnotizat de imaginea din fața mea.
Eram cu privirea spre ea și aud bătaie în portiera mea urmată de voce de bărbat: șefu...
Geamul era ușor lăsat. Am întors capul dar n-am avut niciun reflex să mai bag pula. Oricum cum era sculată la maxim n-aș fi putut s-o îndes în pantalon.
Șefu n-ai o țigară? a fost întrebarea. Era un băiat de la curățenie stradală. Nu știu cât de bine se vedea de afară având în vedere că era soare și și din poziția în care stătea. Văzând despre ce e vorba am luat-o ca oportunitate de exhibiționism și am lăsat geamul și imediat a continuat: Șefu șefu ce-ai acolo că văd șefu, băi șefu! Ceva de genul ăsta, tot repetând șefu și râzând, deci mi-am dat seama că nu-l deranjează ci se amuză de situație. Mi-am prins pula la bază și am scuturat-o cu tupeu să vadă cât e de mare. Imediat m-a întrebat Șefu vrei să facem? trăgându-și ușor elasticul pantalonul în jos sugerând la ce se referă. Cum era pe stradă nu și-a scos pula dar i-am văzut desișul de floci. Cred că v-am mai zis că îmi place să văd pule păroase.
Ar fi trebuit să întreb mai întâi Ce? dar am întrebat direct Unde?
Eram excitat de situație. Când am coborât din mașină să-l urmez, cum nu port chilot, aveam cort și se vedea pulanul sculat, am și surprins privirea unui băiat.
Cunosc zona și știam că mergem după un garaj.
Fără vorbe și-a tras pantalonul sub coaie și mi-a zis parcă chiar răstit Freac-o șefu și pe-a mea! Pula flască dar cărnoasă cu coaie măricele și floci mari și deși.
Măi m-am blocat. Mi se întâmplă rar. Nu fac labă la alții, știți mie îmi place s-o arăt și să mă frec în fața altora.
A văzut ezitarea mea și a continuat Pune puțin mâna pe ea!
Și am început să trec mâna prin floci și a și început să i se scoale și și-a luat-o la labă. I-am zis că nu sug și evident m-a întrebat ce vreau. I-am zis că vreau să termin laba începută în mașină. A aruncat un Doar atât? Am dat din cap că da, se pare că nu i-a convenit și s-a întors și m-a lăsat acolo.
Oricum eram super excitat de fază. Aș fi futut outdoors și m-am gândit s-o scot pe prietena Negriciosului la un sex la locul de labă (zona Heaven pentru cunoscători) care e chiar aproape de blocul lor. Nu eram sigur dacă e singură acasă așa că m-am dus până la bloc să văd dacă mașina lui e acolo. Nu era așa că am sunat la interfon. Oricum numai ea răspunde deci nu mi-ar fi deschis dacă era și el.
Am urcat și i-am zis c-o scot la sex.
Fără discuții, cum cred că ne-am dori toți o gagică, a zis că și ea are chef, și mi-a zis pisicește că se gândește cum mă joc cu prunișoara ei, și să i-o mănânc toată. Am scos pulanu să îl vadă și a și sărit cu gura pe capul pulii. Îmi era mânjită cum făcusem labă dar n-are treabă fata. Suge bine, m-aș fi terminat dar aveam chef de adrenalină așa că i-am zis să mergem să terminăm la boscheți. Acum zona e înverzită, nu se vede din stradă, și mai intră unii să se pișe și speram că ne surprinde vreunul sau vreun labagiu. Acum se și lucrează în zonă și mai sunt muncitori care intră la pișare.
Am pus-o capră la copac și am început să-i mănânc pizda. Aș fi lins-o mult și bine doar că îmi era cam incomodă poziția. Data viitoare iau și păturica.
Știind că geme mă gândeam că poate aude vreunul și vine să se uite așa că i-am dat futai cu forță. Chiar mi-a zis că acum am fost rău cu ea. N-a dat nimeni peste noi cum aș fi vrut. I-am umplut gurița cu spermă.
Și am pus-o să se pișe și mi-am frecat puțocul de pizda ei. Mă excit când am pula udată cu pișat și a și început să se întărească din nou. I-aș fi băgat-o anal dar nu era pregătită așa că am pus-o să mă lingă în cur și mi-am făcut laba. Tot speram că poate intră vreunul și se uită la noi.