Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
fapfapfap scrie:Eu mio gust destul de des , imi place cateodata sa fac laba asa invers sa imi spermez pe fata si in gura
Sau daca spermez pe burta si in mana pe urma ling
Zeul Internetului scrie:fapfapfap scrie:Eu mio gust destul de des , imi place cateodata sa fac laba asa invers sa imi spermez pe fata si in gura
Eu stăteam în pat cu capu' în jos şi picioarele în sus şi aşa ejaculam în gură.
Labagiu in dress scrie:Mi-am gustat si eu sperma. E buna.
Zeul Internetului scrie:fapfapfap scrie:Eu mio gust destul de des , imi place cateodata sa fac laba asa invers sa imi spermez pe fata si in gura
Eu stăteam în pat cu capu' în jos şi picioarele în sus şi aşa ejaculam în gură.
fapfapfap scrie:si eu fac asa imi place. cand eream mai tanar ajungeam chiar cu pula deasupra la fata asa vreo 2-3 cm cand faceam laba asa
fapfapfap scrie:Labagiu in dress scrie:Mi-am gustat si eu sperma. E buna.
sarata un pic?
Zeul Internetului scrie:Uneori, visez că îmi sug pula. Din păcate, rămîne doar un vis că nu ajung la ea.
fapfapfap scrie:Zeul Internetului scrie:Uneori, visez că îmi sug pula. Din păcate, rămîne doar un vis că nu ajung la ea.
eu cand eream flacau tinerel bine am reusit timp de vreun an asa reuseam sa imi iau doar capu in gura , era misto asa cu mult scuipat cald ma slobozeam imediat.
giolgaugigi scrie:are gust bun, dar mai buna este sa o gusti din gura femei care ti-a supt-o
giolgaugigi scrie:are gust bun, dar mai buna este sa o gusti din gura femei care ti-a supt-o
rmst scrie:Excitante fazele astea dar mie imi piere pofta dupa ce ma termin.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 138 vizitatori