Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
asmari scrie:Si eu am fantezia asta
O frec cu chilotii tipelor care imi plac si la care gasesc...am facut si laba cu altii cu aceeasi pasiune..si fiecare am spermat pe chilotii sotiei celuilalt
fapfapfap scrie:asmari scrie:Si eu am fantezia asta
O frec cu chilotii tipelor care imi plac si la care gasesc...am facut si laba cu altii cu aceeasi pasiune..si fiecare am spermat pe chilotii sotiei celuilalt
Iti place sa ii mirosi? sa simti mirosu de pizda transpirata si de cur?
asmari scrie: Daa...si daca si faci legatura cu persoana care ii poarta e cu atat mai excitant
fapfapfap scrie:asmari scrie: Daa...si daca si faci legatura cu persoana care ii poarta e cu atat mai excitant
aha! Pizde din familie si din vecini pe care le stii e super misto sa le mirosi chiloti si sa faci laba !
fapfapfap scrie:asmari scrie:Si eu am fantezia asta
fetishistul scrie:fapfapfap scrie:asmari scrie:Si eu am fantezia asta
Chiar era nevoie sa scrii treaba asta?Adica te excita chestiile astea scarboase?
fapfapfap scrie:eu da mic ma ocupam cu chestii de astea imi place la nebunie mirosu de pizda din chiloti
Zeul Internetului scrie:fapfapfap scrie:eu da mic ma ocupam cu chestii de astea imi place la nebunie mirosu de pizda din chiloti
Pe mine m-a prins odată sor-mea cînd făceam labă cu nasu-n pantalonii ei.
fapfapfap scrie:Mai e careva pe aici sa le placa sa se joace cu chiloti purtati? De cand ma stiu imi place sa miros chiloti purtati , sutiene , sosete etc si sami fac laba
hakan scrie:fapfapfap scrie:Mai e careva pe aici sa le placa sa se joace cu chiloti purtati? De cand ma stiu imi place sa miros chiloti purtati , sutiene , sosete etc si sami fac laba
super meserie sa mirosi chiloti si lenjerie purtata!
cand am ocazia caut mereu prin cosurile cu haine
hakan scrie:fapfapfap scrie:Mai e careva pe aici sa le placa sa se joace cu chiloti purtati? De cand ma stiu imi place sa miros chiloti purtati , sutiene , sosete etc si sami fac laba
super meserie sa mirosi chiloti si lenjerie purtata!
cand am ocazia caut mereu prin cosurile cu haine
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 195 vizitatori