Moderatori: deceampulamare, rmst, deniswinch, Mike_XXX
mihai1969 scrie:Eu chiar am vrut s-o învăț pe o verișoară... Dar nu am apucat să duc treaba la bun sfârșit.
asmari scrie:Eu ma gandeam la sora mai mare..toata adolescenta am frecat-o avand in minte pizda ei
cristopher scrie:Cat ai reusit?
mihai1969 scrie:asmari scrie:Eu ma gandeam la sora mai mare..toata adolescenta am frecat-o avand in minte pizda ei
Am cunoscut personal pe unul care și-o freca privind prin gaura cheii la sor-sa când făcea baie. fara sa ma ating...a fost prima pizda pe care am vazut-o in viata mea
eu i-am vazut pizda cand facea baie la tara..la bunici...am spermatcristopher scrie:Cat ai reusit?
Sărutări pasionale, mângăieri pe sâni... mai jos nu am reușit să ajung. Mi-ar mai fi trebuit câteva zile.
Alexe01 scrie:Eu ma gandesc uneori la verisoare si la o matusa cu care am facuto odata
mihai1969 scrie:Am cunoscut personal pe unul care și-o freca privind prin gaura cheii la sor-sa când făcea baie.
Zeul Internetului scrie:Alexe01 scrie:Eu ma gandesc uneori la verisoare si la o matusa cu care am facuto odata
hakan scrie:eu imi pipaiam verisoarele noaptea,asa in somnca dormeam impreuna. apoia lu-am la laba prin cosul cu haine chiloti si dresuri
fapfapfap scrie:Cand eream pustan mereu ii bagam sora-mi si la verisoare mana la pizda si la tate si acu ma mai scap cateodata, sau macar mai dau o laba pa pozele lor
Zeul Internetului scrie:Şi eu le-am băgat degetul în pizdă soră-mii şi verişoară-mii cînd eram copii. Aoleu, cîte labe am dat în cinstea lor!
fapfapfap scrie:Zeul Internetului scrie:Şi eu le-am băgat degetul în pizdă soră-mii şi verişoară-mii cînd eram copii. Aoleu, cîte labe am dat în cinstea lor!
Pai doar de aia au pizda sa ne facem noi de capTu nu te-ai scapat niciodata in pizda lor ???
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori