mihai1969 scrie:pboy28 scrie:... cat de de votata e.
da... dacă ar fi candidat în noiembrie, îi lua fața lu' nea Dragnea!
okayyy!....."aroganta" suprema, am inteles. Mai bine spuneai : "vezi ca ai scris scris gresit in pula mea!" Dar pana la urma glumele astea pe fond ironic sunt printre cele mai bune(felicitari!). Am inteles, existi de ceva timp pe lumea asta si ai experienta, ce sa mai......atunci eu(fiind mai de la tara) o sa ma exprim cum se cuvine, si anume: bre! uita-te la mai bine la "materialele" de aici si fa o laba cum se cuvine, caci de-aia esti aici si noi, restul, la fel. Si mie imi place sa respect ortografia atat in scris cat si oral(deja aici ma astept sa faci o gluma), dar vezi tu......de cele mai multe ori cand imi exprim o apreciere vis-a-vis de o anumita postare sunt, poate extrem de excitat/entuziasmat si...na...gresesc.
Am 29 de ani si doar niste studii medii...acolo(din fericire fac parte din generatia caruia ii mai pasa de scoala cat de cat). Hai sa fim mai toleranti cu toata treaba asta si sa ne ghidam cat de cat dupa o vorba simpla si anume: "pula nu stie carte".

)
Bucura-te de laba/pizda caci o sa vina vremea cand o sa folosesti doar cuvinte inteligente si totusi n-o sa-ti mai pese de nimic mai ales de scrisul corect. Si lasa-l tu pe Dragnea ca ala o sa ne tot dea la muie mult timp de acum incolo(omul chiar si-a indeplinit fantezia). Mi-ar placea sa cred ca esti de acord cu ce-am spus eu aici si ca o sa ne continuam activitatea asa cum ar trebui, dar sunt convins ca n-o sa te lasi asa "calcat" in picioare si o sa ii demonstrezi fraierului(adica mie) cine e dom' profesor(adica tu). Fuck this shit! Iar am scris prea mult.

))
PS: Sunt aproape convins ca am greseli destule pe aici.........ciuruieste-ma!

laba las-o mai pe urma

)