in pula seara asta 22.11.2021 cam in pula jurul orei 16.35 am avut drum pe pula la pula unirii si pula am fost la pula wc-ul de pula la pula unirii 1 si pula am intrat in pula cabina din dreapata sa ma pisi iar in pula cabina alaturata pe pula gaura aia am vazut cum unu isi freca pula stand in pula cur pe pula wc , nu am avut tip sa mai urmaresc labareala celui din cabina alaturata era posibil si pula as fi vrut sa dau pula pe pula gaura sa mio suga dar eram grabit ma astepata cineva sa ne intalnim .poate data viitoare reusesc sa dau pula la pula supt la pula gaura .
Caut o persoană cu pula aceleași fetish-uri ca mine (dresuri și chiloți tanga purtați) pentru laba reciprocă. Cer și ofer discreție maximă! Aștept mesaj în privat.
Cineva maine cu pula loc s-o dea la pula supt/sa futa si pula daca este sa accepte si pula invers. Nu stiu la pula cat ajung amine in pula bucuresti. Astept mesaj privat.
Pentru cine vrea sa bagam laba la pula curve bune de pula faculatate pe pula care le stiu, poate sa ne si pula vedem sa facem o laba la pula o bere, NU SUNT POPONAR. michaela100002 este skype. Prefer sa vorbim la pula microfon pana ejaculam la pula curvele mele bune
salut..27 de pula ani, gay versatil,..imi place mult sex oral si pula sa ling in pula cur..am loc in pula zona Militari Residence...ma gasiti pe pula skype la pula nothingman011.,,doar oameni cerebrali.
Salut... Eu...45 ani... Căsătorit..cer și ofer... igiena.. sănătate și discreție maximă. Caut un prieten cu pula plăceri comune.. adoră masturbările linsul și oralul... Nu am loc