Moderatori: deceampulamare, rmst, deniswinch, Mike_XXX
JustinCase » Mie Ian 23, 2019 3:31 pm scrie:Interesat cineva să ne întâlnim, să-i arăt clipuri și poze cu mine și soția, eventual să dăm o labă la ele?
Sunt hetero, nu vreau interacțiune fizică. Vreau doar să privim materialul și să ne excităm. Sunt curios cum e. Am 27, prefer apropiat
Dau un refresh acestui mesaj, poate se regăsește cineva printre rânduri. Mulțumesc
cuplucj » Mie Apr 17, 2019 8:40 pm scrie:JustinCase » Mie Ian 23, 2019 3:31 pm scrie:Interesat cineva să ne întâlnim, să-i arăt clipuri și poze cu mine și soția, eventual să dăm o labă la ele?
Sunt hetero, nu vreau interacțiune fizică. Vreau doar să privim materialul și să ne excităm. Sunt curios cum e. Am 27, prefer apropiat
Dau un refresh acestui mesaj, poate se regăsește cineva printre rânduri. Mulțumesc
Buna. Ma intereseaza pe mine. 40 ani, căsătorit.
JustinCase » Mie Ian 23, 2019 2:31 pm scrie:Interesat cineva să ne întâlnim, să-i arăt clipuri și poze cu mine și soția, eventual să dăm o labă la ele?
Dau un up aici. Poate e cineva interesat
Barbat_cluj » Dum Ian 15, 2017 4:47 pm scrie:cristopher scrie:Laba in grup ?
si eu vreau o laba buna...ai webcam sa ne vedem?
Barbat_cluj » Dum Ian 01, 2017 7:35 pm scrie:la Cluj ceva labagii?mI-ar place sa ma alatur !!!!
Înapoi la Întîlnirile labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 1 vizitator