Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
Cummon » Dum Dec 05, 2021 1:20 pm scrie:Până acum doar ma desfaceam la pantaloni si o frecam în masina dar ieri m.am întins nițel cu laba ca prea era lume care trecea pe lânga masină si i.am dat mai jos de genumchi am ridicat hanoracul si am labarito cam vreo ora....
Cummon » 05 Dec 2021, 12:20 scrie:Până acum doar ma desfaceam la pantaloni si o frecam în masina dar ieri m.am întins nițel cu laba ca prea era lume care trecea pe lânga masină si i.am dat mai jos de genumchi am ridicat hanoracul si am labarito cam vreo ora....
deniswinch » Dum Dec 05, 2021 6:52 pm scrie:Cummon » 05 Dec 2021, 12:20 scrie:Până acum doar ma desfaceam la pantaloni si o frecam în masina dar ieri m.am întins nițel cu laba ca prea era lume care trecea pe lânga masină si i.am dat mai jos de genumchi am ridicat hanoracul si am labarito cam vreo ora....
Asa este mai excitant si mai incitant. Bravo![]()
Te-ai si terminat?
Cummon » 05 Dec 2021, 23:31 scrie:deniswinch » Dum Dec 05, 2021 6:52 pm scrie:Cummon » 05 Dec 2021, 12:20 scrie:Până acum doar ma desfaceam la pantaloni si o frecam în masina dar ieri m.am întins nițel cu laba ca prea era lume care trecea pe lânga masină si i.am dat mai jos de genumchi am ridicat hanoracul si am labarito cam vreo ora....
Asa este mai excitant si mai incitant. Bravo![]()
Te-ai si terminat?
Sigur ca da. Ce rost mai are laba daca nu te termini...
Înapoi la Întîlnirile labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 6 vizitatori