Reguli forum Citiţi regulamentul înainte de a scrie pe forum Folosiţi căutarea înainte de a deschide un subiect nou Puteţi contacta administratorul la adresa [email protected]
Am vazut ca tot vorbeste lumea de Heaven, deci poate acolo. Desi o fi cam nasol cu zapada acum. Sau daca stii alte locuri tot prin zona aia. Ce esti dispus sa faci apropo?
Salutare. S a intalnit cineva de aici pe site la o labain Timisoara? Eu mi am luat teapa cand a trebuit sa ma vad cu cineva. Si majoritatea sunt gay, nu hetero curiosi.
Au inverzit boschetii din jurul locurilor de laba din zona Heaven. Incet incet se incalzeste si afara deci putem da startul unui nou sezon de laba! Eu sunt la fel de dornic sa-mi arat pula si sa fac laba in fata oricui care vrea sa se uite. Pentru cei care stiti unde ies cu gagica la futut si vreti sa va uitati la noi, ne gasiti in primul si al treilea weekend din luna.
Ce inverzit boschetii baaa, au intrat cu buldozerul pe-acolo si au facut catai autostrada de pamant pana la ceva zid de piatra unde este o balta in loc de niste bucati lipsa din zid. Ori incearca doar sa goleasca balta aia sa nu se mai faca tantari prea multi in zona, ori sunt planuri sa se cheleasca zona si mai tare. Cam suspecta zona oricum in momentul asta, sa speram ca au treaba doar sa sece balta aia si dupa o sa lase ce-au chelit sa se inverzeasca la loc.