Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
deliveryboyTM » Vin Sep 16, 2022 8:59 pm scrie:Chiar daca nu postez aici continui sa fac laba la locul meu preferat. Unii stiti. Unii nu.De aceea si postez acum. Baiatul in treining bleumarin de duminica trecuta nu trebuia sa te sperii si sa bagi pula si sa pleci, iar azi la fel. Daca intorceai capul ai fi vazut ca mi-am tras jos pantalonii si beleam si eu pula.
Cine umbla in zona Heaven este labagiu deci nu te mai speria.
Mike_XXX » Dum Sep 18, 2022 12:41 pm scrie:Poate ar fi util să stabiliți o întâlnire într-un loc cunoscut - berărie de exemplu, și să plecați de acolo la labă...
deliveryboyTM » Dum Sep 18, 2022 9:10 pm scrie:Labagiu1996 de multe ori nici eu nu intalnesc pe nimeni dar asta nu ma face sa nu trec pe acolo. Intru sau in spatele Heaven sau langa terenul de fotbal daca nu sunt antrenamente, ca atunci e lume pe acolo in parcare.
Poate ar trebui sa stabilim un interval orar sa stim toti cand ne gasim pe acolo. Toata vara am mers cam intre 8-9 seara. Acum ca scade ziua nu stiu ce sa zic. Poate ar trebui sa pastram regula -cu o ora inainte de apus.
Labagiu1996 » Lun Sep 19, 2022 1:17 am scrie:deliveryboyTM » Dum Sep 18, 2022 9:10 pm scrie:Labagiu1996 de multe ori nici eu nu intalnesc pe nimeni dar asta nu ma face sa nu trec pe acolo. Intru sau in spatele Heaven sau langa terenul de fotbal daca nu sunt antrenamente, ca atunci e lume pe acolo in parcare.
Poate ar trebui sa stabilim un interval orar sa stim toti cand ne gasim pe acolo. Toata vara am mers cam intre 8-9 seara. Acum ca scade ziua nu stiu ce sa zic. Poate ar trebui sa pastram regula -cu o ora inainte de apus.
Da ar fi fain ziua si ora chiar mi-ar place sa prind pe cineva cu pula in mana
fijix » Mie Sep 28, 2022 10:54 am scrie:ceva loc de gloryhole prin Timișoara?
deliveryboyTM » Mie Sep 28, 2022 6:17 pm scrie:fijix » Mie Sep 28, 2022 10:54 am scrie:ceva loc de gloryhole prin Timișoara?
Chiar asa, ceva gloryhole? Vreau sa fiu privit cum fac laba iar la final dau drumul la zeama la gaura.
Înapoi la Întîlnirile labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori