Eu era sa imi fut verisoara, am mers impreuna o zi intr-un alt oras ca sa rezolve ea ceva acte, ca acolo o stat inainte, a fost o zi frumoasa, am luat masa impreuna, ne-am plimbat, am facut shopping, iar cand am ajuns acasa, mi-a facut o cafea si dintr-o data m-a intrebat daca vreau sa vad cum ii stau lucrurile cumparate, a incercat blugii, bluza toate in fata mea, mi se sculase o pula, iar cand a incercat alta bluza m-a rugat ii ii inchid fermoarul la spate, iar in momentul ala nu stiu ce mi-a venit, probabil hormonii am coborat usor mainile pe corpul ei, ea s-a intors si ne-am atins buzele. Exact in momentul acela a batut cineva la usa si a stricat totul. Desi era verisoara mea primara, tot ma intreb oare pana unde ajungeam daca nu batea nimeni...inclusiv acum cand o vad, nu s-a schimbat o secunda, aceleasi 53/55 kg, subtirica, pfff...ma rusinez si excit in acelasi timp cand o vad.
Chiar ii adevarat. Daca stau sa ma gandesc in trecut am multe povesti de genul, spre incest, threesome, inselat de fata cu familia ei si barbat si/sau alte directii, dar unele fara finalizare din pacate. La momentul acela nu gandeam. Poate am unde si cand scrie toate intamplate