Zeul Internetului » Vin Aug 31, 2018 5:11 pm scrie:Eu am fantezii cu sor-mea.![]()
Eram la noul ei apartament şi ea stătea la fereastră, puţin aplecată. Avea nişte pantaloni de trening extrem de mulaţi pe fundul ei superb. Îmi venea să scot pula şi să o frec live. Dar erau şi părinţii în altă cameră.
Zeul Internetului » Joi Oct 18, 2018 2:43 am scrie:Aşa şi trebuie, fratele meu onanist. Să lăbărim toate femeile din viaţa noastră. Să nu scape niciuna.
Giovanni » Sâm Dec 29, 2018 10:17 pm scrie:Când avem 14-16 ani îi dadeam limbi lui sor-mea in fiecare noapte. Ea dormea. E cu 5 ani mai mică decât mine. Vacanțele le petreceam la țară și dormeam cu ea. In fiecare noapte așteptam să adoarmă după care mă băgăm sub pătură, îi trăgeam chiloții într-o parte și o lingeam. Nu știu dacă știa, nu a zis nimic niciodată. La final îmi dădeam drumul pe gura ei sau pe păsărică. Îmi pare rău că nu am incercat sa i-o bag in fund. Ani la rând am lins-o pe sor-mea și mi-am dat drumul pe ea in diverse locuri. Până când s-a cuplat cu unu când avea vreo 16 ani și a început să se fută cu ăla.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 25 vizitatori