• Reclame

Forum Video Chat
Pentru a avea acces la toate secțiunile forumului, este necesar un cont PREMIUM
FETELE DE LA SURVIVOR ALL STARS

Daţi-ne like pe pagina oficială de FaceBook


RegulamentPrezentareȘtergere cont / mesajeCont PREMIUMVotați cea mai sexy cîntăreață

Flashing/exhibition/voyeurism [by deliveryboy]

Discuţii generale
Trebuie să fiţi înregistraţi şi conectaţi pentru a accesa această secţiune

Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX

Reguli forum
Citiţi regulamentul înainte de a scrie pe forum
Folosiţi Imagine căutarea înainte de a deschide un subiect nou
Puteţi contacta administratorul la adresa [email protected]

Re: Flashing/exhibition/voyeurism

Mesajde deniswinch » Sâm Iul 03, 2021 9:58 am

deliveryboyTM » 03 Iul 2021, 09:18 scrie:Deniswinch aseara dupa ce am postat mi-am facut laba in gura. :) Cu toate ca tot mai kinky a fost sa-mi fac laba in gura la Pizza Girl.

Personal, mi se pare mai incitant si cool a linge/gusta sperma de pe corpul cuiva, decat ejaculata direct din pula :D :D
Eu nu te consider bisexual, inca. Mai degraba un tip hetero fara prejudecati.
Avatar utilizator
deniswinch
★moderator global★
★moderator global★
 
Mesaje: 608
Membru din: Dum Iun 07, 2020 8:43 am
Localitate: Prin zona
Nume real: Denis
Orientare sexuală: homo
Puncte de reputaţie: 22395

Reclame

Video Chat Forum

Re: Flashing/exhibition/voyeurism

Mesajde deliveryboyTM » Sâm Iul 03, 2021 12:08 pm

Deniswinch chiar daca afirmatia urmatoare e in potriva mea, cred ca un hetero 100% niciodata nu se va lasa atras in experiente cu persoane de acelasi sex, hai sa zicem poate doar intr-un moment de ratacire si doar asa de distractie. Cred ca hetero 100% sunt extrem de putini. Prietenii mei stiu ca sunt dezinhibat cand vine vorba de sex ceea ce i-a facut si pe ei sa-mi povesteasca chestii, si am ramas surprins. Stiu si eu ce experiente am avut cu baieti hetero asa ca masculul hetero 100% este exemplar rar. :)
Avatar utilizator
deliveryboyTM
labagiu premium
labagiu premium
 
Mesaje: 619
Membru din: Sâm Mar 30, 2019 1:27 pm
Localitate: Timisoara
Nume real: Dan
Orientare sexuală: hetero
Puncte de reputaţie: 10000

Re: Flashing/exhibition/voyeurism

Mesajde deliveryboyTM » Dum Iul 04, 2021 12:34 pm

Sa va zic ce mi-a copt ieri mintea. Va ziceam ca l-am chemat pe ala din piata la locul de laba unde imi place s-o fut outdoors pe gagicamea dar nu stie unde e locul. Asa ca am luat-o pe a mea si ne-am dus la piata. N-aveam chef sa mai astept pana seara sa mergem la locul meu pentru ca riscam sa nu fie nimeni pe acolo, plus ca a mea vroia seara la jazz. I-am zis sa fie pregatita ca poate o fut in remorca unui tovaras. L-am gasit pe Ciresar (vinde cirese) si i-am zis ca vreau s-o fut pe a mea in remorca si ca poate sa se uite. A fost incantat avand in vedere ca gagicamea e bucatica buna. Sa-i fi vazut privirea ce surprins era. I-am zis sa nu urce si daca vrea sa mai cheme vreun baiat de acolo si sa se uite la noi de jos pe la marginile prelatei. Asa mi-ar fi placut mie dar el nu mi-a inteles fetishul iar el vroia sa dea la laba si sa facem ceva si cu el. I-am zis inainte sa urcam ca poate doar sa se uite.
Am dezbracat-o la pielea goala si i-am zis lui asta sa se apropie sa se uite in pizda. Ii era rusine sa scoata pula si statea cu mana in pantaloni. :) M-a excitat s-o expun pe gagica ca pe o marfa. Am pus-o capra si i-am departat fesele sa vada asta bine totul. Se uita ba la ea ba cu un zambet prost la mine ca si cum nu-i venea sa creada. Ar fi lins-o in pizda. :) M-am dezbracat si eu de tot in pielea goala si am inceput cu limbi in pizda. As fi stat mai mult acolo jos dar nu prea era aer in remorca asa ca am trecut la futut. Cand m-am ridicat sa bag pula-n pizda am vazut ca ciresarul finalizase deja pe podea. :) Oricum m-a super excitat faptul ca era cu ochii atintiti la pula si pizda. N-a durat mult si am finalizat afara pe cur si pizda si i-am dat doua limbi. A mea a fost surprinsa pentru ca pe drum spre casa m-a intrebat daca mi-am lins sperma. :) M-a intrebat si de unde-l stiu pe asta si inteleg ca fata se intreaba pentru ca am futut-o in fata multora.
Am plecat cu o sacosa de cirese. :)
Avatar utilizator
deliveryboyTM
labagiu premium
labagiu premium
 
Mesaje: 619
Membru din: Sâm Mar 30, 2019 1:27 pm
Localitate: Timisoara
Nume real: Dan
Orientare sexuală: hetero
Puncte de reputaţie: 10000

Re: Flashing/exhibition/voyeurism

Mesajde cautp » Dum Iul 04, 2021 5:06 pm

@deliveryboy, imi place atentia acordata detaliilor in descrierile tale. Si pe mine ma excita situatiile/imprejurarile in care se petrec anumite experiente, iar micile amanunte ajuta imaginatia cititorului.
N-am intrat de ceva vreme, iar acum pula mea se bucura de textele tale. :)
Daca vrei sa faci laba intr-un loc unde stau unii la baute, atunci treci pe la complexul mic pe Take Ionescu. Si acolo sunt niste tufe unde intra sa se pise. Este atmosfera descrisa in postarea ta. Beau aia acolo pana la 12-1 noaptea.
cautp
labagiu premium
labagiu premium
 
Mesaje: 227
Membru din: Sâm Feb 11, 2017 1:04 pm
Orientare sexuală: hetero
Puncte de reputaţie: 22085

Re: Flashing/exhibition/voyeurism

Mesajde Briliant » Mar Iul 06, 2021 2:55 pm

Nu ne lasi si noua o poza cu a ta iubita?
Briliant
labagiu premium
labagiu premium
 
Mesaje: 157
Membru din: Vin Apr 02, 2021 8:49 pm
Orientare sexuală: hetero
Puncte de reputaţie: 3971

Re: Flashing/exhibition/voyeurism

Mesajde nicholas9221 » Joi Iul 08, 2021 4:21 pm

:roll:
Imagine
Avatar utilizator
nicholas9221
labagiu premium
labagiu premium
 
Mesaje: 112
Membru din: Vin Feb 03, 2017 1:44 pm
Localitate: BUCURESTI
Orientare sexuală: bisexual
Puncte de reputaţie: 1621

Re: Flashing/exhibition/voyeurism

Mesajde ibnlab » Vin Iul 09, 2021 2:08 pm

nicholas9221 » Dum Iun 27, 2021 9:49 pm scrie:Fierbinteala de zilele astea vine cu tinute vestimentare cat mai sumare si excitante, fete sportive slim, tinere bine facute cu bluzite fara sutiene se vad sanii lejer in miscare sau top-uri - body mulate se vad perfect conturul sânilor și sfârcurile. Nu mai zic de pataloni scurți, care crapă pe buci și lasa la vedere o parte din posterior ori colanți super mulați care scot in evidenta conturul clitorisului cat si al labiilor dar si curul. In mall-uri in special zilele astea e de vazut ce vrei ...


E nebunie ce-i pe afara! Femeile deja aproape ca umbla goale. Dau la laba aproape non-stop pe ce minunatii vad... :wanker:
Avatar utilizator
ibnlab
labagiu premium
labagiu premium
 
Mesaje: 1957
Membru din: Mie Feb 17, 2021 8:39 pm
Nume real: Lăbar cronic
Orientare sexuală: hetero
Puncte de reputaţie: 10000

Re: Flashing/exhibition/voyeurism

Mesajde ibnlab » Vin Iul 09, 2021 2:09 pm



ahhh, ce buna-i!!
Avatar utilizator
ibnlab
labagiu premium
labagiu premium
 
Mesaje: 1957
Membru din: Mie Feb 17, 2021 8:39 pm
Nume real: Lăbar cronic
Orientare sexuală: hetero
Puncte de reputaţie: 10000

Re: Flashing/exhibition/voyeurism

Mesajde deliveryboyTM » Sâm Iul 10, 2021 12:02 pm

Legat de fete care umbla aproape goale pot sa va spun ca imi incurajez gagica ca atunci cand iesim la plimbare sa nu isi ia chiloti pe ea. Imi place sa oprim seara in parc si sa ridic rochia sa o ating la pizda sau sa-mi trec mana printre bucile ei. Imi place sa fac asta si pe strazile dintre blocuri. A inceput sa-i placa joaca asta si cand are chef de sex insista sa ma prinda de pula. O noua fantezie de a mea e s-o fut seara pe strada. Imi place sa scot pula cand suntem singuri pe trotuar si cand intra in jocul meu si ma prinde de ea stiu ca vrea mai mult.
Am avut o gagica de-o vara in faculta care era exhibitionista si dispusa la nebunii din astea dar a plecat in Anglia. Ieseam la terase in Costinesti si nu purta chiloti si daca ii placea vreun baiat de la vreo masa din jur il lasa sa vada sub rochie. Mi-a displacut temperamentul ei si faptul ca ii placea bautura si din acest motiv am si renuntat usor la relatie, dar la sex ne potriveam. Mi-a recunoscut deschis ca ii place sa vada pule si era curioasa de pulele prietenilor mei. In vara petrecuta impreuna a fost facil sa le vada pulele la Vama Veche unde am stat si-n pula goala pe plaja. La petreceri ii provocam pe cei care-i placeau sa ne aratam pulele si cum pentru ei nu era ceva neobisnuit din partea mea stiindu-ma exhibitionist, intrau in joc. Gagica era incantata si inainte de culcare ma punea s-o masturbez in timp ce imi punea intrebari despre cel caruia ii vazuse pula. Imi placea ca se purta ca o mica perversa. Ii placea mult sa-mi faca laba. Mi-a facut laba pe strada in Costinesti si in Mangalia in gara. Amintiri din studentie. :)
De cateva ori dupa vacanta mi-a propus s-o facem in fata unor prieteni de-ai ei. Dupa primii doi mi-am dat seama ca defapt erau amicii ei gay. :) M-am prins la cel de-al treilea care era un tip mult mai matur fata de noi si m-am mirat cum de sunt prieteni iar in timp ce o futeam mi-a soptit sa-l las sa ma atinga. S-a mai repetat de cateva ori cu unul din baietii mai tineri. Ulterior dupa ce am rupt relatia cu ea, baiatul a pastrat legatura cu mine si ma chema in camera la camin sa fac laba in fata lui. Iubitul lui pe vremea aceea era tocmai noul meu coleg gay. :)
Am provocat-o pe Pizza Girl si si ea mi-a zis ca e curioasa cum au pula unii baieti. Mi-a confirmat ca a remarcat slitul meu desfacut din zilele de joi si ca a si vazut ceva dar nu a stiut cum sa interactioneze plus ca eu vorbesc mult si nu i-am dat ocazia. :) Aseara am trecut pe la ea si i-am dat niste limbi iar apoi mi-am facut laba in gura ei. Imi place cum sta cu gura deschisa in fata pulii si asteapta. Am pus-o sa ma traga usor de coaie si va zic ca e misto.
E cam posesiva si zic asta pentru ca imi trimite mesaje toata ziua chiar daca in ultima saptamana ne-am vazut zilnic. Nu stiu cum va fi cand plec in concediu cu gagica din Arad. Azi ar fi vrut la strand dar azi lucrez iar la noapte plec la aradeanca. E greu cu doua. :) Noroc ca cea din Arad e mai temperata si e si sigura pe ea pentru ca stie care e atuul ei.
Avatar utilizator
deliveryboyTM
labagiu premium
labagiu premium
 
Mesaje: 619
Membru din: Sâm Mar 30, 2019 1:27 pm
Localitate: Timisoara
Nume real: Dan
Orientare sexuală: hetero
Puncte de reputaţie: 10000

Re: Flashing/exhibition/voyeurism

Mesajde ibnlab » Sâm Iul 10, 2021 12:17 pm

deliveryboyTM » Sâm Iul 10, 2021 1:02 pm scrie:Legat de fete care umbla aproape goale pot sa va spun ca imi incurajez gagica ca atunci cand iesim la plimbare sa nu isi ia chiloti pe ea. Imi place sa oprim seara in parc si sa ridic rochia sa o ating la pizda sau sa-mi trec mana printre bucile ei. Imi place sa fac asta si pe strazile dintre blocuri. A inceput sa-i placa joaca asta si cand are chef de sex insista sa ma prinda de pula. O noua fantezie de a mea e s-o fut seara pe strada. Imi place sa scot pula cand suntem singuri pe trotuar si cand intra in jocul meu si ma prinde de ea stiu ca vrea mai mult.
Am avut o gagica de-o vara in faculta care era exhibitionista si dispusa la nebunii din astea dar a plecat in Anglia. Ieseam la terase in Costinesti si nu purta chiloti si daca ii placea vreun baiat de la vreo masa din jur il lasa sa vada sub rochie. Mi-a displacut temperamentul ei si faptul ca ii placea bautura si din acest motiv am si renuntat usor la relatie, dar la sex ne potriveam. Mi-a recunoscut deschis ca ii place sa vada pule si era curioasa de pulele prietenilor mei. In vara petrecuta impreuna a fost facil sa le vada pulele la Vama Veche unde am stat si-n pula goala pe plaja. La petreceri ii provocam pe cei care-i placeau sa ne aratam pulele si cum pentru ei nu era ceva neobisnuit din partea mea stiindu-ma exhibitionist, intrau in joc. Gagica era incantata si inainte de culcare ma punea s-o masturbez in timp ce imi punea intrebari despre cel caruia ii vazuse pula. Imi placea ca se purta ca o mica perversa. Ii placea mult sa-mi faca laba. Mi-a facut laba pe strada in Costinesti si in Mangalia in gara. Amintiri din studentie. :)
De cateva ori dupa vacanta mi-a propus s-o facem in fata unor prieteni de-ai ei. Dupa primii doi mi-am dat seama ca defapt erau amicii ei gay. :) M-am prins la cel de-al treilea care era un tip mult mai matur fata de noi si m-am mirat cum de sunt prieteni iar in timp ce o futeam mi-a soptit sa-l las sa ma atinga. S-a mai repetat de cateva ori cu unul din baietii mai tineri. Ulterior dupa ce am rupt relatia cu ea, baiatul a pastrat legatura cu mine si ma chema in camera la camin sa fac laba in fata lui. Iubitul lui pe vremea aceea era tocmai noul meu coleg gay. :)
Am provocat-o pe Pizza Girl si si ea mi-a zis ca e curioasa cum au pula unii baieti. Mi-a confirmat ca a remarcat slitul meu desfacut din zilele de joi si ca a si vazut ceva dar nu a stiut cum sa interactioneze plus ca eu vorbesc mult si nu i-am dat ocazia. :) Aseara am trecut pe la ea si i-am dat niste limbi iar apoi mi-am facut laba in gura ei. Imi place cum sta cu gura deschisa in fata pulii si asteapta. Am pus-o sa ma traga usor de coaie si va zic ca e misto.
E cam posesiva si zic asta pentru ca imi trimite mesaje toata ziua chiar daca in ultima saptamana ne-am vazut zilnic. Nu stiu cum va fi cand plec in concediu cu gagica din Arad. Azi ar fi vrut la strand dar azi lucrez iar la noapte plec la aradeanca. E greu cu doua. :) Noroc ca cea din Arad e mai temperata si e si sigura pe ea pentru ca stie care e atuul ei.


F hot! Mai ales partea cu lasatul sa i se uite sub fusta ahhhh.

Ma regasesc in partea cu bautura. Cam toate relatiile pe care le-am avut si in care partenerele erau deschise la tot felul de experiente onaniste, le placea paharul bine de tot.
Avatar utilizator
ibnlab
labagiu premium
labagiu premium
 
Mesaje: 1957
Membru din: Mie Feb 17, 2021 8:39 pm
Nume real: Lăbar cronic
Orientare sexuală: hetero
Puncte de reputaţie: 10000

Re: Flashing/exhibition/voyeurism

Mesajde deliveryboyTM » Mie Iul 14, 2021 5:48 pm

ibnlab si eu cred ca fetele sub influenta alcoolului sunt mai labagiste. :)) In conditii normale le place atentia, preludiul, si majoritatii sa fie dominate. Doar cateva dintre partenerele mele mi-au luat pula la laba din proprie initiativa. Dupa un paharel s-a mai schimbat abordarea in sensul ca au devenit mai dezinhibate si nu au avut retineri in a face laba. Totusi pana la urma cred ca partenerii trebuie sa vorbeasca fara retineri despre ceea ce le face placere.
Cu gagica din Arad ne-am dat cartile pe fata. Stie ca imi place sexul outdoors si mai ales cand suntem priviti sau in locuri unde putem fi surprinsi, stie ca imi place sa-mi arat pula la baieti si sa fac laba in fata lor, stie ca imi place sa-i dau limbi in pizda sau ca imi place sa frec pula de pizda dupa ce urineaza, ca imi place sa vad fete pisandu-se, ca mi-ar placea s-o fut in cur si sa ma termin in ea, etc. Tot ce stiti si voi. :) Si de la o vreme imi spune si ea fara urma de retinere ce si cum ar vrea. Imi place cand imi povesteste fanteziile ei cu alti baieti. M-a uimit cu ultima care e despre cel in uniforma cu care urmeaza sa ne vedem in vacanta la Oradea. Vrea sa facem sex in trei adica s-o futa si ala, si ar vrea sa vada cum ma penetreaza ala macar de cateva ori. Stiam ca sunt fete atrase de sexul intre barbati si se pare ca a mea vrea sa ma vada dominat. Poate uniforma baiatului ii induce ideea ca ar fi potrivit ca el sa ma domine. E baiat frumos si ingrijit si nu pot zice ca as avea vreo repulsie dar la partea de dominat tind sa spun ca as prefera unul mai necizelat si daca se poate mai matur. :) De exemplu Ciresarul a stiut sa ma domine si era cat pe ce sa ma faca fetita lui. :)) Am fost cam ocupat in ultima perioada dar am sa il mai caut la piata sa facem laba in remorca.
Pizza Girl vad ca are perioade cand n-are chef de sex. Acum e una din ele asa ca in serile cand n-am lucrat am iesit la plimbare si a fost doar plimbare.
M-am exhibat in fata baietilor la vestiar dar nimic iesit din comun pentru ca deja e ceva normal sa stau in pula goala in fata lor. Parca sunt in pana de idei si asta o pun pe seama celor doua fete carora trebuie sa le acord atentie. Cred ca devin stresat. :)
Acum ca e canicula se exhibeaza si colegul meu pulos si e evident ca, cauta atentia baiatului gay. Mi-a mentionat parca ca un apropo ca si baiatul face dus la firma seara tarziu. Inca nu ne-am intersectat in acel moment dar l-as provoca la o laba fata in fata.
In rest, caldura mare la Timisoara.
Avatar utilizator
deliveryboyTM
labagiu premium
labagiu premium
 
Mesaje: 619
Membru din: Sâm Mar 30, 2019 1:27 pm
Localitate: Timisoara
Nume real: Dan
Orientare sexuală: hetero
Puncte de reputaţie: 10000

Re: Flashing/exhibition/voyeurism

Mesajde deniswinch » Joi Iul 15, 2021 4:51 pm

@dliveryboyTM: abia astept episodul in care vei interactiona cu tipul gay :D :D
De asemenea, astept episodul in care vrei reinteractiona cu Ciresarul. Nu stiu de ce, il cam banuiesc cel putin bi :wink:
Avatar utilizator
deniswinch
★moderator global★
★moderator global★
 
Mesaje: 608
Membru din: Dum Iun 07, 2020 8:43 am
Localitate: Prin zona
Nume real: Denis
Orientare sexuală: homo
Puncte de reputaţie: 22395

Re: Flashing/exhibition/voyeurism

Mesajde deliveryboyTM » Joi Iul 15, 2021 5:41 pm

Deniswinch cred ca Ciresarul e doar nefutut. :) E posibil ca atunci cand ne-am vazut prima data, vazandu-ma acolo sub pod ca imi frec pula in fata lui sa fi interpretat ca ma dau la el sau ca as vrea sex cu el. Poate a vazut in faza aceea oportunitatea sa se descarce intr-o bucatica buna ce sunt. :))) Sigur a avut experiente cu baieti pentru ca a fost fara ocolisuri.

Dimineata mi-am schimbat pantalonii in parcare la spalatorie. Am avut grija sa ma ud si dupa am deschis portiera si mi-am dat jos pantalonii scurti. M-a vazut unul din baietii de acolo. Ma stiu cu ei asa ca si-a permis sa ma intrebe daca vreau si eu o spalatura. E faina senzatia cand esti cu pula la vedere si ti se si acorda atentie. :) Deja stiti ca asta imi place iar eu exploatez orice oportunitate.
La pranz am facut dus la firma. Eram doar eu si pulosul. Si asta se gandeste numai la sex si am inceput sa vorbim fara ocolisuri. A intrat cand deja ieseam din dus ca altfel as fi facut o laba rapida in fata lui. Bineinteles ca eram cu pula sculata si mi-a aruncat-o ca daca umblu asa poate ma apuca careva de pula si s-a intins in gluma sa ma atinga. Eu viteaz pervers am indreptat pula spre el iar el m-a luat de ea si a scuturat-o. El e unul din cei cu care as face oricand o laba reciproca. Trebuia sa profit de momentul cand a facut laba in fata mea. Mi-a placut sa vad cum ii iese zeama din pula cu toate ca rar ma atrage chestia asta.
Avatar utilizator
deliveryboyTM
labagiu premium
labagiu premium
 
Mesaje: 619
Membru din: Sâm Mar 30, 2019 1:27 pm
Localitate: Timisoara
Nume real: Dan
Orientare sexuală: hetero
Puncte de reputaţie: 10000

Re: Flashing/exhibition/voyeurism

Mesajde deliveryboyTM » Vin Iul 16, 2021 5:48 pm

Azi m-a rugat pulosu sa trec pe la ei si sa-i las pranzul fiului. Stia baiatul ca vin si cand am sunat mi-a strigat sa intru. Au renuntat la hol ca sa mareasca livingul. Asa ca am intrat in living iar asta doar intr-un tricou isi stergea pula cu un servetel. Mi-a zis senin Tu esti? Hai ca noi ne-am vazut-o! Era umflata si rosie dar nu sculata. Are baiatul o bucata buna ca si tata. :) L-am intrebat daca l-am intrerupt iar el mi-a raspuns ca finalizeaza mai tarziu si m-a chemat in camera lui sa-mi arate ceva ce tine de un hobby comun. Si-a tras chilotii. Stiu ca e un baiat fara inhibitii si putin obraznic din ce imi povesteste colegul meu.
Chiar atunci a venit la el un prieten ce a dat buzna in casa strigand Unde esti labagiu? Iara faci laba? Cand a ajuns in dreptul camerei m-a vazut si si-a dat peste gura. Sunt sigur ca baiatul calca pe urmele tatalui. :) Eu cred ca toti cei cu pula mare is exhibitionisti.
Sunt excitat si am de gand ca in seara asta sa fac o laba in vestiar. E palpitant cand nu stii cine intra.
Ma gandesc ca intr-o seara cand ies cu Pizza Girl s-o duc in parc si sa-i bat apropo sa facem ceva. :)
Avatar utilizator
deliveryboyTM
labagiu premium
labagiu premium
 
Mesaje: 619
Membru din: Sâm Mar 30, 2019 1:27 pm
Localitate: Timisoara
Nume real: Dan
Orientare sexuală: hetero
Puncte de reputaţie: 10000

Re: Flashing/exhibition/voyeurism

Mesajde cautp » Sâm Iul 17, 2021 3:53 pm

@deliveryboy, daca colegul ti-a luat-o in mana, sigur poti sa-l abordezi pentru o reciproca. Am patit asa cu un coleg de apartament. Colegul meu s-a oferit sa-mi faca laba.

Incerc sa-mi imaginez faza de la spalatorie. Puteai detalia un pic. :)
cautp
labagiu premium
labagiu premium
 
Mesaje: 227
Membru din: Sâm Feb 11, 2017 1:04 pm
Orientare sexuală: hetero
Puncte de reputaţie: 22085

Re: Flashing/exhibition/voyeurism

Mesajde nicholas9221 » Mar Iul 20, 2021 8:07 pm

In Lidl, azi o fata undeva 19-20 ani maxim, cu un maieu largut decupat in laterale, fara sutien pe ea. La orice miscare imediat i se zareau o mare parte din tate
Avatar utilizator
nicholas9221
labagiu premium
labagiu premium
 
Mesaje: 112
Membru din: Vin Feb 03, 2017 1:44 pm
Localitate: BUCURESTI
Orientare sexuală: bisexual
Puncte de reputaţie: 1621

Re: Flashing/exhibition/voyeurism

Mesajde deliveryboyTM » Joi Iul 22, 2021 5:09 pm

nicholas9221 sa ne bucuram de vara si avantajele oferite. :) Si eu gasesc excitante fazele astea in locuri unde nu te astepti sa vezi nuditate. Unde ti se da pe tava, gen pe plaja sau la strand, parca nu e la fel de ispititor. Peste o saptamana plecam in vacanta si abia astept sa stau pe plaja cu privirea pe gagice. :)
Avatar utilizator
deliveryboyTM
labagiu premium
labagiu premium
 
Mesaje: 619
Membru din: Sâm Mar 30, 2019 1:27 pm
Localitate: Timisoara
Nume real: Dan
Orientare sexuală: hetero
Puncte de reputaţie: 10000

Re: Flashing/exhibition/voyeurism

Mesajde deliveryboyTM » Joi Iul 22, 2021 6:22 pm

In ultima vreme am bagat tare la job pana seara tarziu, asa inainte de vacanta. Totusi am reusit sa ma vad zilnic cu Pizza Girl si cum a fost racoare m-am bagat la un masaj. Am facut laba si in vestiar. Nu mi-am gasit timp sa postez dar o fac pe scurt acum.
Pizza Girl mi-a facut un masaj cu finalizare. E senzatie sa stai intins, relaxat, si cineva sa ti-o frece. In momentul cand am simtit ca urmeaza sa-mi dau drumul i-am zis Pune gura! A fost o dorinta spontana, asa mi-a venit iar fata chiar a luat capul in gura si l-a tinut pana la ultimul jet. Ii dadea zeama pe afara dar imi placea ca se straduieste vrand sa-mi faca pe plac. Imi place cand se supune ca atunci cand sta sa-mi fac laba in gura ei.
Inainte sa ma frece la pula mi-a facut masaj la cur. Fata are un fetish cu cururile. :) Are un dispozitiv cu o bila in varf care vibreaza si cu el m-a masat la gaura curului si zona de sub coaie. E interesanta senzatia mai ales la viteza mare. La un moment dat parca simteam ca vibreaza in cur.
Am plecat zilnic dupa miezul noptii de la firma si am facut dus si laba la vestiar in fiecare seara. Inca nu m-am intersectat cu baiatul gay sa-mi ofere placerea de a ma termina cu tupeu in fata lui. M-am intersectat cu celalalt sofer, amicul lui si stiind ca urmeaza sa intre in vestiar m-am pus sa-mi dau la laba pe scaun la masa ca prima data cand m-a prins facand laba. Eram in pielea goala doar cu un prosop sub cur sa ma fac ca ma acopar cand intra. Oricum nu aveam cum acoperi pula ca era erecta la maxim. A intrat, mai mult am mimat intentia de a ma acoperi, m-a vazut pompand si razand m-a intrebat Iar? :) I-am zis ca a fost o zi lunga si ca bag o laba inainte de dus, sa dorm bine. Am vrut sa fie lasciva faza mai ales ca nu se fereste sa se uite spre pula si mi-am scuipat in palma si am inceput s-o frec pe toata lungimea in timp ce cautam sa ma uit in ochii lui. Si-a dus cred inconstient mana la pula moment in care i-am zis fara sa-mi pese de ce ar mai putea crede sa-si scoata pula iar el mi-a zis Nu aici! Cam atat a durat toata faza, nu am vrut sa ma tin ci am vrut sa profit sa-mi dau drumul cat se uita la mine pentru ca isi luase plasa si se pregatea sa iasa. M-a surprins cu "Nu aici" si am sa abordez subiectul.
Aseara am ramas cu pulosul sa facem dus. Ma gandeam ca poate e inteles cu baiatul gay si se vad seara si ma gandeam sa profit de moment. N-a fost asa dar a venit fiul patronului. El e prietenul meu din copilarie si stie ca sunt pervers asa ca n-am avut nicio retinere sa stau de vorba cu el in pula goala. A mai intrat peste noi in vestiar de multe ori cand i-a trebuit sa se pise. A facut o aluzie ca ne batem in pule eu si pulosul. Pulosul si-a luat pula in mana si imediat am facut la fel si ne-am plesnit pulele una de alta. :)) A fost faza misto.
Dupa ce a plecat prietenul meu, eram la chiuveta iar el intra la dus si m-a prins de buci si le-a scuturat, evident ca o gluma. Am vrut sa-l prind de pula dar s-a tras. V-am mai spus ca imi place ca are o pula cu aspect matur si cu el as face o laba reciproca. :)
Avatar utilizator
deliveryboyTM
labagiu premium
labagiu premium
 
Mesaje: 619
Membru din: Sâm Mar 30, 2019 1:27 pm
Localitate: Timisoara
Nume real: Dan
Orientare sexuală: hetero
Puncte de reputaţie: 10000

Re: Flashing/exhibition/voyeurism

Mesajde deniswinch » Sâm Iul 24, 2021 6:59 am

@deliveryboyTM abia astept intalnirea ta cu baiatul gay :)) :))
Avatar utilizator
deniswinch
★moderator global★
★moderator global★
 
Mesaje: 608
Membru din: Dum Iun 07, 2020 8:43 am
Localitate: Prin zona
Nume real: Denis
Orientare sexuală: homo
Puncte de reputaţie: 22395

Re: Flashing/exhibition/voyeurism

Mesajde deliveryboyTM » Mie Iul 28, 2021 9:49 am

deniswinch l-am surprins pe baiatul gay intr-o situatie funny. La 1 dimineata cand m-am intors la firma sa las banii am parcat altundeva ca de obicei iar drumul spre intrare duce pe langa geamul vestiarului nostru. V-am mai zis ca se vede inauntru. Am si gasit sub geam un boltar ca si cum cineva l-a folosit sa se urce pe el. Boltarul e tot pe acolo, l-am vazut ba asezat dupa niste tufe, ba langa gard, deci cineva se foloseste de el.
Ardea lumina in vestiar. Geamul era deja inchis deci clar nu mai facea nimeni dus. Fiind tarziu si nimeni in preajma care m-ar putea vedea curiozitatea si vouyeurul din mine m-au facut sa ma uit inauntru. :) Baiatul gay era cocotat pe un scaun in fata oglinzii, doar in maieu, si isi privea curul in oglinda si isi examina gaura curului. Tragea cu mana de buca sa departeze deci clar ca se uita la gaura. Nici nu am realizat ca imi tineam pula in mana in timp ce ma uitam. Recunosc ca m-a excitat situatia. Primul gand a fost sa intru repede si sa ma bag la dus cat timp e pe acolo dar stiind ca colegul pulos ma asteapta sa-i las masina, m-am gandit ca poate ii vad in actiune si am mai stat prin zona, dar pana la urma baiatul s-a imbracat. Am intrat si am si zis ca merg sa fac un dus gandindu-ma ca se intoarce in vestiar. M-am bagat sub dus si am facut laba dar n-a intrat nimeni. Deja ma stergeam cand a intrat pulosul. Cand m-am aplecat sa sterg picioarele m-a plesnit peste fese si-a trecut mana printre ele zicandu-mi ca si eu am fund futabil si mi-a zis direct L-am futut, si ca imi zice in masina. Instant mi s-a intarit pula. :)) Imi place de el ca e golan si cu tupeu.
Avatar utilizator
deliveryboyTM
labagiu premium
labagiu premium
 
Mesaje: 619
Membru din: Sâm Mar 30, 2019 1:27 pm
Localitate: Timisoara
Nume real: Dan
Orientare sexuală: hetero
Puncte de reputaţie: 10000

Răspuns rapid


Această întrebare este o metodă de a preveni trimiterile automate de către boţii de spam.
   
Ascunde Răspuns rapid
AnteriorUrmătorul

Înapoi la Cafeneaua labagiilor

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: DotNetDotCom.org [Bot], MrG0sh şi 53 vizitatori

  • Reclame