Moderatori: deniswinch, rmst, has07, Mike_XXX
deliveryboyTM » Joi Dec 26, 2019 2:39 pm scrie:Imi fac laba zilnic.
Petrec mult timp in masina si stau mult cu mana la pula, in general cand stau in trafic, nici nu realizez ca ma tin de pula. Imi place sa umblu imbracat sport si de cele mai multe ori fara chiloti, asa ca sunt cam toata ziua excitat. Uneori opresc sa ma pis si mai dau o laba rapida. Cand ajung acasa mereu fac o laba inainte de dus.
Chestii » Dum Aug 23, 2020 10:06 am scrie:Eu fac laba în fiecare zi cu finalizare, dorm mai bine seara
motanul » Mar Sep 15, 2020 8:15 pm scrie:Cat a fost nevasta plecata 8 zile cred ca am dat 8 labe pe zi. Efectiv ma trezeam, ma masturbam, dupa care mancam ceva, numai bine se scula iar, mai dadeam o laba, dupa care trebuia sa dorm putin, ma puneam in pat, pana sa imi vina somnu mai faceam o laba. Puneam ceasu sa sune peste doua ore, ma trezeam cu ea sculata dupa o ora jumate. Mi-o masam in somn, ma trezeam, iar ma masturbam. ZIci ca am mancat tribulu s pe paine toata ziua
erogen24 » Mie Oct 21, 2020 9:40 pm scrie:Până la urmă, nu contează cât de des și când o faci, important este să-i dai în cap când simți nevoia și să ai parte de plăcere.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 102 vizitatori