PS: Majoritatea pozelor sunt de pe defunctul hi5, facute chiar in anul in care feciorul ei dadea pentru Bac.

escada » Mie Apr 04, 2018 3:19 am scrie:Iarasi o populara din Oltenia ! La 45 de ani, madame are silueta ca a Danielei Crudu, ar putea poza oricand in Playboy...cand eram eu licean, multe dintre cele mai populare si dorite fete nu aveau talia ei de viespe.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wanky666 » Joi Apr 05, 2018 4:28 pm scrie:stie ca dam laba la ea? >-))
pulabelita scrie:Ce laba am dat la milfa asta..ahh
12345 » Sâm Apr 07, 2018 10:12 am scrie:wanky666 » Joi Apr 05, 2018 4:28 pm scrie:stie ca dam laba la ea? >-))pulabelita scrie:Ce laba am dat la milfa asta..ahh
normal ca stie, ii chiar place efectul asta care il au unele femei de 40+ ani... credeti-ma stiu din propria experienta
escada » Sâm Apr 07, 2018 12:45 pm scrie:Aici ceva absolut remarcabil. O milfa autohtona din Moldova relocata in Italia, la cei 42 de ani ai sai [...] doamna are un trup atat de perfect incat ai fi tentat intial sa crezi ca in pozele in care apare alaturi de feciorul ei student, de fapt acesta isi prezinta noua gagica din facultate si nu propria mama.
Cu silueta ei fara cusur domina cu autoritate pesiajul local al bunaciunilor din micutul orasel italian in care traieste acum, chiar si fetele italience de 18 ani de acolo sunt surclasate fara drept de apel de catre aceasta romanca. Probabil ca prin prezezenta ei tulbura in fiecare zi mintile masculilor macaronari de acolo, intr-adevar cuvintele sunt de prisos...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pulabelita » Mar Apr 10, 2018 3:55 pm scrie:ma excita rau cu pantalonii aia de piele
DETALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII-am si scris, sa stie ca dau laba la pozele ei, nu s-a suparat
12345 » Mar Apr 17, 2018 9:10 pm scrie:daca tot i-ati scris si v-a raspuns... puneti aici niste screenshot-uri![]()
![]()
motanul » Mar Apr 17, 2018 12:02 pm scrie:DETALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII-am si scris, sa stie ca dau laba la pozele ei, nu s-a suparat![]()
![]()
: D:D
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], Sphspg şi 2 vizitatori