Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
eueu4 scrie:nebunie gagica
Marius7990 scrie:Cele mai bune poze ale ei au fost cind a mers la Bendeac cu pedichiura facuta special, stiind ca ala are fetish pe asta. I-au facut aia poze de sus in platou si le-au pus pe net, a pus si ea pe insta al ei. S-a facut laba f f bine la degetele ei de la picioare. Stie ca se face laba si a mai pus si altele.
trustNO1 scrie:Marius7990 scrie:Cele mai bune poze ale ei au fost cind a mers la Bendeac cu pedichiura facuta special, stiind ca ala are fetish pe asta. I-au facut aia poze de sus in platou si le-au pus pe net, a pus si ea pe insta al ei. S-a facut laba f f bine la degetele ei de la picioare. Stie ca se face laba si a mai pus si altele.
da sunt multi cu foot fetish si mie imi place dar vrea sa ii vad mai mult tatele si gaoaza....
Marius7990 scrie:trustNO1 scrie:Marius7990 scrie:Cele mai bune poze ale ei au fost cind a mers la Bendeac cu pedichiura facuta special, stiind ca ala are fetish pe asta. I-au facut aia poze de sus in platou si le-au pus pe net, a pus si ea pe insta al ei. S-a facut laba f f bine la degetele ei de la picioare. Stie ca se face laba si a mai pus si altele.
da sunt multi cu foot fetish si mie imi place dar vrea sa ii vad mai mult tatele si gaoaza....
pe Anda am vazut-o la mare in vara, e obosita bine. Mult mai bine am facut laba la Andreea Balan in pozele ei de la Dubai unde i se vede pizda prin slipul ud si flocii tunsi triunghi. A spart. Are si din spate cu curul gol si slipul intre buci. Si ei ii place ideea de a se face laba la ea si din cind in cind face materiale de laba pentru asa zisii fani... Am pus poza in alta rubrica aici, la Balan.
blackmamba scrie:La ce te aștepți de la ea
sarinex scrie:Tarfa
throw10069 scrie:Teapaaa
Salam233 scrie:Din ce am inteles are poze care le are deja si pe instagram
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 217 vizitatori