Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
Suomi » Vin Dec 01, 2017 3:45 pm scrie:Traditia spune ca noaptea dintre ani trebuie sa te prinda facand laba, pentru a avea un an prosper intre-ale futaiului
adinna2014 » Dum Dec 31, 2017 1:43 pm scrie:greu dar nu si imposibil..insa voi fiind imprastiati prin toata tara ..asta e un pic complicat..ca trebuie sa se deplaseze toata lumea la locatia unica stabilita de comun acord..care ar putea fi un apartament inchiriat in regim hotelier pentru 24 de ore...unde pot si ramane o noapte cei veniti din alte zone ale tarii...cineva trebuie sa sponsorizeze locatia ..iar voua va trebuie doar banii de tren...va faceti poze sa aveti amintiri frumoase...asta sigur ar fi o intalnire memorabila care se face o data pe an maxim..sau la cativa ani..
asta imi aduce aminte de "legenda" "joistilor" de pe nimfomane..care cu ani in urma se intalneau..probabil joia...mai multi membri de acolo la un restaurant..chemau si cateva fete si beau si se distrau..faceau glume,fetele striptease si altele ..poze..
motanul » Dum Dec 31, 2017 4:49 pm scrie:adinna2014 » Dum Dec 31, 2017 1:43 pm scrie:greu dar nu si imposibil..insa voi fiind imprastiati prin toata tara ..asta e un pic complicat..ca trebuie sa se deplaseze toata lumea la locatia unica stabilita de comun acord..care ar putea fi un apartament inchiriat in regim hotelier pentru 24 de ore...unde pot si ramane o noapte cei veniti din alte zone ale tarii...cineva trebuie sa sponsorizeze locatia ..iar voua va trebuie doar banii de tren...va faceti poze sa aveti amintiri frumoase...asta sigur ar fi o intalnire memorabila care se face o data pe an maxim..sau la cativa ani..
asta imi aduce aminte de "legenda" "joistilor" de pe nimfomane..care cu ani in urma se intalneau..probabil joia...mai multi membri de acolo la un restaurant..chemau si cateva fete si beau si se distrau..faceau glume,fetele striptease si altele ..poze..
Da, ma oftic ca n-am prins perioada aia.
Mi-a povestit Michelle de pe Nimfomane despre intalnirile alea care se lasau cu futai.
Daca ne adunam, te bagi si tu?
adinna2014 » Dum Dec 31, 2017 9:34 pm scrie:motanul » Dum Dec 31, 2017 4:49 pm scrie:adinna2014 » Dum Dec 31, 2017 1:43 pm scrie:greu dar nu si imposibil..insa voi fiind imprastiati prin toata tara ..asta e un pic complicat..ca trebuie sa se deplaseze toata lumea la locatia unica stabilita de comun acord..care ar putea fi un apartament inchiriat in regim hotelier pentru 24 de ore...unde pot si ramane o noapte cei veniti din alte zone ale tarii...cineva trebuie sa sponsorizeze locatia ..iar voua va trebuie doar banii de tren...va faceti poze sa aveti amintiri frumoase...asta sigur ar fi o intalnire memorabila care se face o data pe an maxim..sau la cativa ani..
Da, ma oftic ca n-am prins perioada aia.
Mi-a povestit Michelle de pe Nimfomane despre intalnirile alea care se lasau cu futai.
Daca ne adunam, te bagi si tu?
Daca va adunati la Bucuresti...dar daca va adunati in Constanta sau Brasov..nu prea am cum.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 33 vizitatori