Moderatori: deniswinch, adinna2014
laurluk » Mie Feb 10, 2021 4:37 pm scrie:probbail te ia fbi ul daca pui poze cu tenta sexuala..un nud nu cred ca e o problema..sunt site uri de nuditi unde sunt si coopii si adulti laolalta..si nu cred ca ii mai ia cineva
Eduard21 » Mar Feb 16, 2021 11:58 pm scrie:https://onanisti.ro/W9X3FFta
Andreirem » 25 Feb 2021, 09:47 scrie:Sunt o grămadă de site-uri cu puștoaice dezbrăcate. Erau la un moment dat și link-uri cu trimitere către site-uri unde erau un fel de gif-uri animate (pot spune chiar filmulețe 5-8secunde) unde chiar o sugeam sau le futea pe fete de la 5 ani până la cele de 10-15. Pe aia nu îi ia nimeni. Au închis 10 site-uri și au deschis altele 20. Sunt făcute pentru insiști care practică și incestul. Fetele nu sunt fortate. Chiar și la 10-12 ani când este dezbrăcată si stă la tine în brațe și se freacă de tine instinctiv se scoală și ei îi vine cheful sa va futeti. Nu trebuie sa dai în ea ca într-o găleata. Din cate am văzut de joaca cu pula, o suge cat poate și o baga în pizda atât cât intră. Multe o sug si fac laba. Lumea e plina de asa ceva. Noi suntem prea speriati. La noi sunt extrem de mare cazuri mai ales în familile defavorizate dar nu se apucă să spună altora. La noi e urât când vine ăla beat acasă și o fute pe aia mica cu forta. De mare ori și.lor le place. În străinătate se practica nudismul si fetele sunt obișnuite de mici să vadă puli si sa le atingă.
Andreirem » Joi Feb 25, 2021 10:47 am scrie:Sunt o grămadă de site-uri cu puștoaice dezbrăcate. Erau la un moment dat și link-uri cu trimitere către site-uri unde erau un fel de gif-uri animate (pot spune chiar filmulețe 5-8secunde) unde chiar o sugeam sau le futea pe fete de la 5 ani până la cele de 10-15. Pe aia nu îi ia nimeni. Au închis 10 site-uri și au deschis altele 20. Sunt făcute pentru insiști care practică și incestul. Fetele nu sunt fortate. Chiar și la 10-12 ani când este dezbrăcată si stă la tine în brațe și se freacă de tine instinctiv se scoală și ei îi vine cheful sa va futeti. Nu trebuie sa dai în ea ca într-o găleata. Din cate am văzut de joaca cu pula, o suge cat poate și o baga în pizda atât cât intră. Multe o sug si fac laba. Lumea e plina de asa ceva. Noi suntem prea speriati. La noi sunt extrem de mare cazuri mai ales în familile defavorizate dar nu se apucă să spună altora. La noi e urât când vine ăla beat acasă și o fute pe aia mica cu forta. De mare ori și.lor le place. În străinătate se practica nudismul si fetele sunt obișnuite de mici să vadă puli si sa le atingă.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Trendiction [Bot], viking şi 25 vizitatori