Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
oral69discret » Joi Oct 22, 2020 9:08 pm scrie:Soți care doresc să-și dea nevasta la pula eu ma ofer voluntar, discret serios care vreți puteți si filma actul, vine vremea cand o sa fiu mobil , adică la cerere va pot vizita, deocamdat doar pe raza targu mures -Cluj .
Stiu ca multi avem fantezia asta, la unele cupluri e realizabilă , la restul multă munca de convingere, nevoie de confidentialitatale si discreție .
bloblo69 » Vin Oct 23, 2020 5:14 am scrie:oral69discret » Joi Oct 22, 2020 9:08 pm scrie:Soți care doresc să-și dea nevasta la pula eu ma ofer voluntar, discret serios care vreți puteți si filma actul, vine vremea cand o sa fiu mobil , adică la cerere va pot vizita, deocamdat doar pe raza targu mures -Cluj .
Stiu ca multi avem fantezia asta, la unele cupluri e realizabilă , la restul multă munca de convingere, nevoie de confidentialitatale si discreție .
interesant
oral69discret » Mie Sep 16, 2020 3:11 pm scrie:Câți dintre voi v-ați futut nevasta in timp ce dormea?
dranoel » Dum Feb 21, 2021 8:26 am scrie:Eu ii zic mereu sotiei mele sa agqte un barbat sa se futa cu el . Nu vrea. Dar stiu sigur ca se fute cu altii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: baseboc, Drummerit, khepery, Michaelneild, MrG0sh, spermacalda, spiridusul88, spongebob55, stargalax, zayr şi 436 vizitatori