Moderatori: deniswinch, adinna2014
Mike_XXX » Joi Ian 17, 2019 10:01 am scrie:
Să-mi bag pla dacă nu mă apuc să șterg toate mesajele de la nelogați, că prea s-au înmulțit [...].
labaibuna » Joi Ian 17, 2019 4:53 pm scrie:Mike_XXX » Joi Ian 17, 2019 10:01 am scrie:
Să-mi bag pla dacă nu mă apuc să șterg toate mesajele de la nelogați, că prea s-au înmulțit [...].
Dacă te-ajută, să știi că te-aș încuraja și eu! Cu atât mai mult cu cât imi dau impresia a fi mai degrabă trolling decât altceva.
Și poate n-ar fi rău de revizuit în minus, dacă nu de exclus de tot, topicurile accesibile cuiva neînscris/nelogat.
Zeul Internetului » Sâm Ian 19, 2019 5:00 am scrie:Am făcut forum nou
labaibuna » Sâm Ian 19, 2019 12:18 pm scrie:Zeul Internetului » Sâm Ian 19, 2019 5:00 am scrie:Am făcut forum nou
Aha! De-asta atunci situatia p-aici pare sa fie, pe alocuri (deocamdata), fie neglijata, fie scapata de sub control... Trolling-ul face rau ambiantei oricarei incinte virtuale, nu doar clubului astuia al nostru de aici, cu particularitatile lui. Intre care se regaseste, evident, nevoia de o oarecare intimitate - protejata intrucatva de intrusi cu alte interese decat cele care ne reunesc pe ceilalti (oricare vor fi fiind interesele astea) -, ca si de o minima incredere intre interlocutori si in buna lor credinta. Dar, cu siguranta, stii si tu asta...
labaibuna » Sâm Ian 19, 2019 12:18 pm scrie:Zeul Internetului » Sâm Ian 19, 2019 5:00 am scrie:Am făcut forum nou
Aha! De-asta atunci situatia p-aici pare sa fie, pe alocuri (deocamdata), fie neglijata, fie scapata de sub control... Trolling-ul face rau ambiantei oricarei incinte virtuale, nu doar clubului astuia al nostru de aici, cu particularitatile lui. Intre care se regaseste, evident, nevoia de o oarecare intimitate - protejata intrucatva de intrusi cu alte interese decat cele care ne reunesc pe ceilalti (oricare vor fi fiind interesele astea) -, ca si de o minima incredere intre interlocutori si in buna lor credinta. Dar, cu siguranta, stii si tu asta...
Mike_XXX » Sâm Iul 27, 2019 6:03 pm scrie:Îmi trece că-mi bag pula-n el de forum năpădit de BOȚi, că mai am și alte treburi decât să pierd ore-n șir să banez, să exclud clase întregi de IP-uri și să șterg topice aiurea și să văd că fac muncă în zadar...
![]()
Tolulu » Dum Sep 29, 2019 11:37 pm scrie:Ca e toamna bine si chiar as vrea sa plec undeva unde sa fie cald. Nu am ajuns la mare vara asta, poate recuperez in toamna
labagiu_kinky » Mie Oct 02, 2019 12:51 pm scrie:Tolulu » Dum Sep 29, 2019 11:37 pm scrie:Ca e toamna bine si chiar as vrea sa plec undeva unde sa fie cald. Nu am ajuns la mare vara asta, poate recuperez in toamna
Ai putea incerca Cipru. Eu am fost in octombrie si era super. Cam 28 de grade si apa calda. Plus ca e ieftin...
Tolulu » Joi Oct 03, 2019 7:42 am scrie:labagiu_kinky » Mie Oct 02, 2019 12:51 pm scrie:Tolulu » Dum Sep 29, 2019 11:37 pm scrie:Ca e toamna bine si chiar as vrea sa plec undeva unde sa fie cald. Nu am ajuns la mare vara asta, poate recuperez in toamna
Ai putea incerca Cipru. Eu am fost in octombrie si era super. Cam 28 de grade si apa calda. Plus ca e ieftin...
O sa trec pe lista. Nu am mai fost in Cipru, dar am auzit ca e fain. Mai ai si alte recomandari?
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 11 vizitatori