pboy28 scrie:Total de acord, dar mai rau e ca unii din aia care nu prea posteaza sau chiar deloc sunt putin mai sensibili si sar imediat la gat daca ii "ataci" putin. Nu spun ca eu sunt vreun membru model, probabil ca eu fac parte din aia 5 care nu sunt ok; stiu ca am sarit calu' de cateva ori si am folosit mai multe cuvinte decat trebuia sau care nu trebuiau folosite si m-am oprit in cele din urma. Treaba e ca mai sunt niste veterani pe aici de pe vechiul forum care nu ajuta cu nimic pe cel actual, iar la o critica mai mica sar la gat cum am spus mai sus; probabil ca asteapta ceva medalii pt vechime. Si intr-adevar sunt sau erau - ca s-au mai potolit, parca - useri care bateau campii cu povesti fanteziste si n-ar fi fost asta o problema, dar nu erau incadrate unde trebuiau si cum ai spus si tu fetishistul sunt cativa care mint in legatura cu varsta si iti dai seama ca mint. Inca ceva, mai mihai, spui ca te plictisesti. Te cred, eu postez aici destul de mult, dar o fac in primul rand pt ca imi face placere si apoi in speranta ca starnesc putin interes si se vor gasi mai multi care sa participe. Pai daca vrei sa spargi monotonia asta , acum poate ca ai ocazia s-o faci, caci esti moderator, nu? Spun asta pt ca imi aduc aminte ca acum ceva timp, inainte de a deveni moderator ai avut o idee buna, chiar pe placul meu as zice; ai spus asa: "Vreți articole și mesaje mai multe? faceți de pildă un concurs. (premiile pot fi și simbolice, cum ar fi un status personalizat de exemplu)". Pai...ce mai astepti? Poate ca nu poti face singur treaba asta, dar poti lua initiativa, ai niste asa zise privilegii acuma. Pai daca tu ca moderator te plictiseti.....
In fine, sper ca n-am mai suparat pe nimeni de data asta, caci nici n-am intentionat. Numai bine!
Pboy ai cea mai mare dreptate,inafara de tine/rmst si inca cativa nimeni nu prea posteaza si nu este activ,pe voi va respect cel mai mult,doar ca noi 5 la un loc nu avem cum sa facem ceva pe forum atata timp cat ZEU nu se implica si sa facut uitat de forumul acesta.
Crede-ma ca eu in categoria de moderatori unde doar noi putem citii am zis de atatea ori sa faca urmatoarele.
-Sa repare bbcode-ul pentru xhamster/youtube etc ca sa apara direct video-uri.
-Sa mai faca unele update-uri la forum ca sa starneasca activitatea
Si multe altele dar degeaba....pacat pentru ca simt cum o sa se inchida si comunitatea asta.