Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
Zeul Internetului » Mar Sep 28, 2021 12:52 am scrie:Cam egoist, tipul.
O labă și o ejaculare pe sînii tipei denotă că doar plăcerea individului a contat.
Mai mult decat atat respectivul dupa parerea mea a tratat-o ca pe un obiect sexual si nimic mai mult , cred ca ea nu va face niciodata pasul sa depasesca bariera.
ibnlab » Mar Sep 28, 2021 6:20 pm scrie:Eu cred ca toate femeile vor/viseaza la lucrul asta - aventuri, escapade, numiti-le cum vreti. Se vor dorite de cat mai multi, apreciate, visate de cat mai multi.
Ce lipseste e calitatea convingerii - sau lipsa ei cu desavarsire.
Bagaciosu » Sâm Ian 22, 2022 10:30 pm scrie:Nu e greu deloc important e sa ai răbdare, eu cu a mea am început asa, ii făceam poze ei "nu ești curioasa cum vad eu păsărica?" după care poze împreună după filmulețe, ma întrebat la ce îmi trebuie sa filmez i-am zis ca atunci când am chef de laba sa ma uit la ea cum suge pula, "ce vrei sa ma uit la alta sa îmi imaginez ca mi-o suge ea?" și după am întrat pe random chat în timp ce îmi sugea pula și culmea o fata a rămas sa se uite și vorbeam cu ea în chat text pana ma întrebat ce fac, zic "se uita o tipa la tine cum sugi pula și ii place" și am ținut legătura mult timp după ce și-a făcut iubit și fata aia, le prindeam ca stau de vorba pe messenger și ma dezbracam în timp ce mi-o sugea stătea de vorba, nu e deloc greu dacă ai imaginație, vorbele la tine și umpic de tupeu. Îți e frica ca se supăra pe tine dacă ii faci o poza când sta capra și o futi sau când îți suge pula un filmuleț? Nu are nimic se supăra și ii trece dar mental o sa se gândească singura la ce sa întâmplat și nu o sa zică ca vrea așteaptă de la tine sa aduci vorba iar.
faustinul » Dum Ian 23, 2022 12:15 pm scrie:Si a mea s-a lesbit cu una dupa ce mi-au supt pula amandoua
faustinul » Dum Ian 23, 2022 12:15 pm scrie:Si a mea s-a lesbit cu una dupa ce mi-au supt pula amandoua
faustinul » Dum Ian 23, 2022 6:41 pm scrie:faustinul » Dum Ian 23, 2022 12:15 pm scrie:Si a mea s-a lesbit cu una dupa ce mi-au supt pula amandoua
Si prietenul aleia statea si facea doar laba. Pana la urma i-a supt nevasta-mea si lui pula, dar el nu vroia. Si oricum nu a vrut sa termine in gura ei.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 178 vizitatori