Mă alătur și eu - cu glas tare/în scris - urării de bun venit la adresa Izabelei. Mi se pare și mie o chestie, într-adevăr, gestul ei de a declara deschis că ni se alătură aici. Eu unul mai sper și că se va simți cât se poate de bine printre noi, inclusiv participând la viața forumului (câtă e și așa cum e); îmbogățind-o, să sperăm, cu contribuția ei, de orice fel (ori măcar reacțiile ei), care să introducă și ce ne lipsea: ireductibilul „unghi feminin”, să zic așa...
Ei, Mihai, cum să nu-i placă?!
Cui nu-i place, la urma urmei, să-și facă binele și plăcerea asta sau cine, bărbat
sau femeie, poate susține, cu mâna pe inimă, că nu i-ar plăcea (cu excepția cazurilor marginale în care aptitudinea naturală, perfect sănătoasă, la cea mai la-ndemână și mai autosuficientă resursă - și resort - de plăcere carnală e pierdută sau deteriorată dintr-un motiv oarecare, fizic sau psihic... considerând în contul celor psihice inclusiv interdicțiile „morale”, blabla, cu efectele lor „culpabilizante”, pe care cineva ți le-ar administra singur)?... Chestia e de „socializare” a - pe marginea, în jurul - experienței plăcerii ăsteia solipsiste a masturbării! De data asta inclusiv
„peste pârleazul” dintre sexe!!!
... Plus, desigur, bonusul, suplimentul de plăcere a excitației (conducând, mai mult sau mai puțin, tot îndărăt înspre plăcerea, palpabilă, a
actului ) de extras din asta.
Laba e-n toate, iar impartasita-i si mai buna...