Pagina 1 din 1

Forum închis sau deschis?

MesajScris: Vin Ian 20, 2017 10:18 am
de Zeul Internetului
Aşa cum am făcut pe vechiu' forum, unde v-am întrebat dacă sunteţi de acord să o luăm de la zero şi aşa am făcut, acum vă cer părerea despre accesul vizitatorilor pentru citirea forumului.
În momentu' de faţă, "Cafeneaua labagiilor" şi "Întîlnirile labagiilor" nu sunt accesibile vizitatorilor. Trebuie să fiţi înregistraţi şi conectaţi pentru a le accesa.

Aveţi chestionar şi vă rog să votaţi. Aveţi dreptu' la maxim 6 opţiuni!

Re: Forum închis sau deschis?

MesajScris: Dum Ian 29, 2017 5:03 pm
de fetishistul
Eu zic ca toate sa fie private,pentru ca totusi acum suntem un forum cu domeniu .ro,este mult mai accesibil decat cel vechi si sunt destul de multe vizite pe zi pe el.Este singura comunitate din Romania de acest gen,dar am trebui sa fim mai discreti,sa nu aibe chiar orice acces aici.
1.Propun ca toate topic-urile sa fie vizibile doar utilizatorilor inregistrati.
2.Propun ca inainte de a intra pe forum sa apara o fereastra "pop-up" in care sa se anunte despre ce este vorba aici,iar cine nu are peste 18+ sa nu intre,adica sa fie 2 optiuni -Continua catre Forum/-Revino la google.
3.Pe viitor utilizatorii sa fie mult mai bine selectati,sa se bage un sistem de invitatii,exista un site la fel ca al nostru dar este Spaniol,acolo m-am chinuit aproximativ 1 luna sa fac rost de o invitatie,dupa ce am primit am luat ban pentru ca nu eram activ.

Re: Forum închis sau deschis?

MesajScris: Lun Ian 30, 2017 12:31 pm
de Zeul Internetului
1.Mai aştept cîteva zile să văd cum se votează şi apoi, cel mai probabil, o să "ascund" toate secţiunile forumului.
2.Am făcut asta. Dar prin HTML, că nu ştiu să fac pop-up.
3.Dă-mi link-ul respectivului sait spanilor. Eu mă ghidez, în general, după http://www.pornbb.org/forum. Cred că e unu' dintre cele mai mari forumuri de pornografie. :)

Re: Forum închis sau deschis?

MesajScris: Vin Feb 03, 2017 3:54 pm
de Zeul Internetului
E egalitate. ~X( :-?

Re: Forum închis sau deschis?

MesajScris: Vin Feb 03, 2017 5:32 pm
de rmst
Uite ca acum nu mai este :D .
Prin vot se poate trisa,prin comentarii...nu!
Pot face sa apara 100 de voturi,oriunde,dar nu vreau sa imi bat capul pentru o decizie pe care tot tu o iei asa cum vrei.Nu stiu de ce nu tii cont de parerile noastre,ale tuturor.Tii mortiș la vot.Fie!

Re: Forum închis sau deschis?

MesajScris: Vin Feb 03, 2017 8:05 pm
de Zeul Internetului
Okay, am restricţionat accesul vizitatorilor pe tot forumul. Dar am creat şi o secţiune nouă, în care voi explica cum se crează un cont şi ce este de făcut în cazul în care cineva îşi uită parola.
Topic closed!