Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
Zeul Internetului » Mie Mai 15, 2019 4:50 am scrie:Ce frumoasă ar fi fost societatea dacă femeile nu ar fi avut voie să facă gură dacă un bărbat îşi face labă lîngă ea. Adică să fie fost ceva banal. Okay. Merg pe stradă. Îmi place o gagică. Are jeanşi mulaţi şi mi se scoală. Mă deschei la pantaloni scot pula şi o iau la labă.
Ce ziceţi, băieţi? Nu ar fi frumos aşa?
ibnlab » Mie Mar 10, 2021 12:17 am scrie:Zeul Internetului » Mie Mai 15, 2019 4:50 am scrie:Ce frumoasă ar fi fost societatea dacă femeile nu ar fi avut voie să facă gură dacă un bărbat îşi face labă lîngă ea. Adică să fie fost ceva banal. Okay. Merg pe stradă. Îmi place o gagică. Are jeanşi mulaţi şi mi se scoală. Mă deschei la pantaloni scot pula şi o iau la labă.
Ce ziceţi, băieţi? Nu ar fi frumos aşa?
De acord. Cred ca nici nu as mai avea pantaloni, mai ales in timpul verii cand f multe is in rochii de vara, minijupe, pantaloni scurti etc. as tine-o numai in labă.
danny78w » Joi Mai 13, 2021 3:00 pm scrie:Eu profit de mama când bea. De multe ori sa făcut praf iar eu am lins pizda ei și am făcut laba la ea pe pizdă pe curând...depinde în ce poziție dormea. Mă excite foarte tare. Mă tot gândesc sa și bag pula în ea dar mi-e frică să nu simtă și sa se trezească.
danny78w » Joi Mai 13, 2021 3:00 pm scrie:Eu profit de mama când bea. De multe ori sa făcut praf iar eu am lins pizda ei și am făcut laba la ea pe pizdă pe curând...depinde în ce poziție dormea. Mă excite foarte tare. Mă tot gândesc sa și bag pula în ea dar mi-e frică să nu simtă și sa se trezească.
danny78w » Joi Mai 13, 2021 2:00 pm scrie:Eu profit de mama când bea. De multe ori sa făcut praf iar eu am lins pizda ei și am făcut laba la ea pe pizdă pe curând...depinde în ce poziție dormea. Mă excite foarte tare. Mă tot gândesc sa și bag pula în ea dar mi-e frică să nu simtă și sa se trezească.
ibnlab » Vin Mai 14, 2021 8:10 pm scrie:Cu femeile in stadiu avansat de alcoolism exista un potential avansat de perversiuni, asa e, dar si reciproca e destul de valabila: nu stii niciodata ce mood-uri le pot apuca.
Gianimihalache scrie:Si eu as futeo pe maicamea ma excita enorm cautama pe Skype sa vb Gino Valentin am o poza cu sigla de la vw
Zeul Internetului scrie:Verișoara mea luase proporții. Ajunsese pe la 80 de kile.
A mai dat jos ceva și iar e bunăciune.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 174 vizitatori