Pagina 1 din 1

Monica Bellucci

MesajScris: Sâm Ian 28, 2017 11:34 am
de pboy28
Imagine Imagine Imagine
Imagine Imagine Imagine
Imagine Imagine Imagine
Imagine Imagine Imagine
Imagine

Re: Monica Bellucci

MesajScris: Sâm Ian 28, 2017 5:13 pm
de hhblizzard
Nu s-a numărat niciodată printre marile mele favorite, dar mulți au onanit la ea, cu siguranță.

Re: Monica Bellucci

MesajScris: Lun Ian 30, 2017 10:31 am
de fapfapfap
are curu bun muista!

Re: Monica Bellucci

MesajScris: Lun Ian 30, 2017 2:27 pm
de Labagiu in dress
Ahhh,ce tite bune are curva de futut

Re: Monica Bellucci

MesajScris: Mar Ian 31, 2017 10:01 am
de fapfapfap
mmmm daaaa cere cateva jeturi pa burtica ;)

Re: Monica Bellucci

MesajScris: Dum Mar 12, 2017 2:20 pm
de pboy28
ImagineImagine

Re: Monica Bellucci

MesajScris: Dum Mar 12, 2017 2:26 pm
de Labagiu in dress
Ce sexy e pizda

Re: Monica Bellucci

MesajScris: Lun Aug 28, 2017 11:44 am
de labaibuna
Oh, daaaa! Chiar ma gandeam sa deschid eu un topic cu ea, dar, din fericire, am descoperit ca exista deja. Caci mi se pare una din cele mai traznet muieri din lume din zona asta a "divelor internationale" (cu atat mai mult cu cat, spre deosebire de multe celebritati feminine din showbiz, femeia are si o cariera veritabila si interesanta in cinema). Si ultra sexy, si "nepamantesc" de frumoasa, in sensul cel mai adevarat si puternic, mai absolut (fara restrictii ori nuante), al cuvantului. O frumusete femeiasca, in plus, care dureaza si se transforma, paleste, desigur, odata cu varsta, dar care nu ramane mai putin somptuoasa si impresionanta, fara interventii restaurative de nici un fel !... Ceea ce e, de altfel, unul din semnele indiscutabile ale sansei cu care fizicul si aparenta ei s-au nascut, semne de electiune intr-adevar "divina" (de unde si cuvantul "diva", nu-i asa?...) - Sansa rara, rara de tot, daca te uiti in jur, la ce li se intampla majoritatii femeilor care in tinerete au putut trece drept frumoase, caci, de regula, ravagiile timpului asupra a tot ce face frumusetea, mai stralucitoare/orbitoare ori mai discreta/subtila, a unei femei sunt teribile... teribile mai ales fiindca sunt necrutatoare. Or, femeia asta, calitatea frumusetii ei, chiar ca se bucura de blandetea "zeilor", sa zicem asa. Parerea mea. ;;) :))
Cazuri similare sau comparabile ar fi, dupa mine, ar fi Catherine Deneuve ori Sophia Loren (ah, Sophia, care are "resturi" senzationale, la care sa ti-o iei in mana, si la 70+, cat are acum!...)
Cred ca am si eu prin folderele perso ceva material "de interes" cu ea, cu Monica (caci sa nu uitam, totusi, de ce suntem aici :twisted: :D ). Am sa caut, sa le impartasim si sa ne "bucuram" :wink: de ea impreuna...

Re: Monica Bellucci

MesajScris: Mar Sep 26, 2017 12:23 am
de redbull
Am descoperit-o acum mai bine de 10 ani dupa ce am vazut filmul Malena. Exista mult material cu ea pe net, merita sa dai o laba la ea.

Re: Monica Bellucci

MesajScris: Mar Sep 26, 2017 1:13 pm
de motanul
wanky666 scrie:
redbull scrie:Am descoperit-o acum mai bine de 10 ani dupa ce am vazut filmul Malena. Exista mult material cu ea pe net, merita sa dai o laba la ea.


ia sa dau si eu


Hai sa dam toti 3

Re: Monica Bellucci

MesajScris: Mie Oct 04, 2017 11:40 pm
de labaibuna
Sinteza esentialului cu ea din "Malena". A esentialului pentru laba la Monica, normal. (Altfel, filmul spune o poveste ceva mai complicata.)
https://youtu.be/HubP7veHsIM

(Apropo, cum naiba se face sa incorporezi aici de pe youtube cu player cu tot?)

Re: Monica Bellucci

MesajScris: Mie Noi 01, 2017 12:12 pm
de labaibuna
https://youtu.be/2jHiRMbrwoo

E uluitor sa realizezi ca nurii care-i fac splendoarea ei de muiere radiind un halou carnal de vino-ncoa care te gadila irezistibil si te-ncinge de jos, din vintre, facandu-te sa-ti vina sa-ti masezi cariciul cand o privesti, se contureaza mai bine la ea abia dupa varsta de 25 de ani... Si mai abitir inca, dupa 30 ! (Evident, pentru cei care resimt, ca mine, asta in privinta ei.)

Re: Monica Bellucci

MesajScris: Mie Noi 01, 2017 8:50 pm
de Labar_muist
Seamana putin cu vecina mea,atat doar ca vecina mea are tate mai mari. O urmaresc mereu prin vizor! Sunt oare un pervers? :)) :)) Voyeur? Trebuie sa dau pe la un psiholog,psihiatru,neurolog,stomatolog...ceva?

Re: Monica Bellucci

MesajScris: Mie Noi 01, 2017 9:39 pm
de labaibuna
Labar_muist scrie:Seamana putin cu vecina mea,atat doar ca vecina mea are tate mai mari. O urmaresc mereu prin vizor! Sunt oare un pervers? :)) :)) Voyeur? Trebuie sa dau pe la un psiholog,psihiatru,neurolog,stomatolog...ceva?

Nuuu... De ce? Ce rau poa' sa faca o laba buna, din spatele usii, cu ochiul lipit de vizor, de fiecare data cand iti vine? :D

Re: Monica Bellucci

MesajScris: Mar Feb 27, 2018 10:03 pm
de labaibuna
Imagine

Re: Monica Bellucci

MesajScris: Joi Mar 01, 2018 2:20 am
de wanky666
ahh de cand n am mai dat laba la Monica...

Re: Monica Bellucci

MesajScris: Vin Mar 16, 2018 3:30 pm
de labar30
Eu zic ca femeia asta e buna si acum la varsta asta.